Skjermbilde 2017-05-20 kl. 14.07.13

Pøbelscenen inntar Bergen

Pøbelscenen drives av Pøbelsstiftelsen og har gjennom sine kurs oppdaget en underskog av kreative og talentfulle mennesker med sceneambisjoner. Nå tar den ideelle stiftelsen med seg både ambisjoner og scene til Bergen.

Av: Utetrend

– Mange mangler et sted å uttrykke seg. Derfor startet vi først Pøbelscenen i Stavanger. Nå kommer vi altså til Bergen, også, skriver Geir Bakken i et presseskriv til Utetrend.

Pøbelscenens funksjon skal være å utvikle en scene som får folk ut av øvingsrommene og inn på scenen hvor drømmer kan virkeliggjøres. Mye av visjonen til Pøbelprosjektet bygger på nettopp skaperkraft og stolthet.

– Det er en visjon som skal merkes i alt vi gjør og hvordan vi jobber.

Nettverksbygging og forventinger

Pøbelscenen kommer til Bergen og Garage førstkommende mandag. Erfaringsmessig blir dette en vellykket kveld med musikkglede, ros og selvtillit, forteller Geir videre.

 – Vår erfaring fra Stavanger er at mange drar og hører på hverandre. Da blir det nettverksbygging og månedlige forventninger.

Pøbelscenen ønsker å lage en scene hvor nye artister kan få sceneerfaring. De etablerte artistene kan også komme og prøve ut nytt stoff. Ønskesituasjonen er ifølge Geir at begge gruppene mingler, deler og samarbeider på tvers av erfaringsnivå.

– Vi forventer nye grupper og musikalske samarbeidsprosjekter fra denne scenen. Det er gratis, det koster ingenting å hverken spille eller komme inn her.

Så om du ønsker å spille på (eller støtte) en ærlig scene, med levende artister foran et ekte publikum, så er stedet Garage på førstkommende mandag klokken 20:00. Les mer om Pøbelprosjektet her.

  

Kommentarer

kommentarer