bergenfest lise nes og sara bergersen

Bergenfest: dag 2

Torsdag bød på sol, regn, et tosifret antall konserter –  og alt i mellom. Vi tok imot med begge hender. Som vanlig sjekket vi også stemning med festivalfolket. Samtlige hadde gledet seg til Ellie Goulding og Sigrid, og spesielt sistnevnte innfridde med noen vidunderlige vokalprestasjoner.

Av: Susann Hellesnes

Da vi mener at musikk er en subjektiv greie, har vi ikke begitt  oss ut på noen anmeldelser dette året. Når det gjelder stemning derimot, kan vi med sikkerhet si at vi er på trygg grunn. Vi melder om fabelaktig  stemning hele torsdag, tross vær, vind og andre potensielt ødeleggende faktorer. Heldigvis skal det mye til for å knekke en bergenser, for ikke å snakke om en festivaldeltaker!

Hos Ramsvik kunne man friske opp frisyren underveis på festivalen.

Avbildet: Jonas Fjell

Ingeniør Jonas Fjell gleder seg til Kakkmaddafakka. Dette blir tredje gangen Jonas ser det han mener er Norges beste liveband, mens det til gjengjeld er hans første gang på Bergenfest. Festivalen får tommel opp så langt.

Avbildet: Lena Skjold og Mia Havn.

Samtlige vi snakket med under torsdagens festligheter hadde gledet seg lenge til Ellie Goulding. Venninnene Mia og Lena deltar på Bergenfest for første gang og mener festivalen innfrir så langt.

Avbildet: Lise Nes og Sara Bergersen

– Vi gleder oss til Ellie Goulding og Sigrid, melder venninnene Lise og Sara.

Kakkmaddafakka på scenen.

Allerede under Kakkmaddafakka’s oppvarming, hadde det samlet seg en liten gjeng foran scenen.

– Vi elsker deg Axel, ble det ropt fra publikum.

Avbildet: Odin Østvedt.

– Vi bergensere takler dette, ler Odin Østvedt når himmelen åpnet seg torsdag kveld.

  Samtlige av festivaldeltagerne hadde skaffet seg regnponchoer. Sikkert lurt, for det fine været vi så tidligere på dagen ble brått byttet ut med regn og regntøy. Heldigvis skal det mer til for å ødelegget humøret til en bergenser. Det triste været satt dermed ingen stopper for moroen på Koengen.

Avbildet: Helena Sandøy.

– Jeg stjal denne her fra en venn, det må jeg innrømme, sier Helena om ponchoen hun har på seg.

Kommentarer

kommentarer