Bergnfest dag tre Hanne Bjånes og Eli Andrea

Bergenfest: dag 3

Det skal mye til for å toppe festivalens nest siste dag. Vi konkluderer med at det så langt er umulig. Ferdig snakka.

Av: Susann Hellesnes

For hva smaker vel bedre enn Bergen på en soldag, med glade fjes så langt øyet ser, god mat og et tettpakket program med konserter? Fredagen på Bergenfest inneholdt alt dette –  og mer.

Zara Larsson leverte en fantastisk konsert, med klokkerene vokaler og et hett danseshow. Tove Lo gjorde det heller ikke vanskelig å forstå hvorfor man hadde kjøpt billett denne fredagen, mens  Gabrielle og Store P viste hva de var god for på hjemmebane. Sistnevnte presenterte et par nye låter «når han først var her på Koengen», og det tok publikum cirka ett minutt å lære seg refrenget, som var allsangvennlig i kjent Store P stil.

Til publikums store glede hadde Gabrielle pakket med seg sin ferskeste låt, «Nye Joggesko», og fremførte den med glans for første gang på en scene i Bergen. Med den Flumeaktige EDM-instrumentalen var det enkelt å få folkehavet på Bastionen til å røre på seg. Kort oppsummert: en fantastisk konsertdag på Koengen, du skulle vært der! Om du var der vet du hva vi snakker om.


Bildedryss

DJ-duoen Mato Grytten spilte deilige tunes mellom konsertene.

Les mer om dag én herLes om dag to her.

Kommentarer

kommentarer