berg 11 kopi

Bergenfest: dag 4

Så var vi på fjerde og siste dag av årets Bergenfest. Det er litt vemodig, men for en siste dag det har vært.

Av: Trond-Martin Hauge

Til tross for at regnet, i kjent Bergenfeststil, øste ned over festningen var det god stemning blant festivalpublikummet. Litt regn stopper som kjent ikke bergenserne fra å gå på festival. Da konserten med John Olav Nilsen og Nordsjøen begynte, kunne man merke på publikum at det var tidlig på dagen, men så fort John Olav kom på scenen våknet de til liv. Nilsen og Nordsjøen leverte som vanlig en bra konsert med Nordsjøen-låter krydret med flere Gjengen-klassikere som «Diamanter og Kirsebær» og «Ikkje Fåkk Med Kjærligheten», noe som fikk publikum til å synge med.

En annen som leverte på hjemmebane var rapperen Myra, som spilte på den lille DNB-scenen. Klokken ni kom den alltid så ydmyke Aurora på scenen og takket oss for å ha møtt opp i regnet. For utenom disse bergenserne kunne vi som var på Koengen denne siste dagen nyte Halsey, Pet shop boys, og en rekke andre artister som var med på gjøre denne lørdagen til en verdig avslutning på Bergenfest 2017.

Myra spilte på DNB-scenen.

Publikum var glad for å se AURORA på hjemmebane.

John Olav & Nordsjøen spilte gamle og nye klassikere på Bergenfest.

Les mer om Bergenfest. Dag 1: her. Dag 2: her. Dag 3 her.

Kommentarer

kommentarer