Processed with VSCO with a5 preset

Hypp på hiphop og cut?

Brødrene Steven og Godfrey Manoharan, også kjent som Ganezha, disker opp med en Tirsdagsterapi av de sjeldne på Klubb Kok. I løpet av kvelden vil ordstyrer Vågard Unstad losje oss gjennom panelsamtale, fire konserter, og Dj-set fra Ganezha og Cutters.

Av: Redaksjonen

Guttene lover en helaften fullspekket med alt fra musikk til hårklipp på scenen (!!). Det hele introduseres med en panelsamtale hvor flere musikkprofiler fra Bergen vil delta. Samtalen er ledet av A-Laget medlem og markedssjef, Vågard Unstad.

Praten skal dreie seg rundt problemstillingen: «Hva kunne du blitt»  vs. «hva ble du»? Samtlige av paneldeltakerne hadde en lysende idrettskarriere foran seg, men som kjent ble utfallet noe annet.

 – Til samtalen har vi hentet inn rapper Angelo Reira, komiker Roger Nilsen, basketspiller Kamaro Jawara og gullstrupen dePresno, forteller Steven og informerer om at bare é av dem har holdt seg til idretten.

– Kamaro er en glimrende basketspiller.

 Det vil også bli musikkvideoslipp til singelen «Eg Ser Deg»  i løpet av kvelden. –  en av singlene som ble sluppet på albumet «Å Gi Fødsel Til Farger».

– Låten handler om å overvinne sine psykiske problemer. I vinter var jeg dødssyk da  jeg fikk tosidig nyrestein. Det er større sjanse for å vinne i lotto, enn å få det, forteller Godfrey.

Mens han kjempet for livet i sykesengen skrev han teksten til «Eg Ser Deg»

– Det er en linje i låten som går sånn «du er bare en flaske jeg vil pante, tar å putter kronen på min sjel.» Med det mener jeg at du ser det du kjemper mot.

Musikkvideoen er filmet i lokalene til frisørkjeden Cutters og regissert av Anniken Hope og Jonas Lilleengen.

 – Videoen er på en måte vår touch på dette skjønnhetstryanniet i samfunnet. At alle skal se veldig stereotypisk ut, og hvordan vi som forbruker ser på det, igjen, forklarer Godfrey.

– Videoen er egentlig veldig space, så hvis folk ser koblingen er det veldig gøy. Det er en kortfilm, med kort tid til å tyde budskapet på, ler Steven.

Utover kvelden vil det også bli holdt konserter av Haien, Prins K og Zeni Boys. I tillegg til Dj-set fra brødrene selv og Cutters. De lover å servere både gammel og nyere hiphop til folket. Kanskje til og med litt tamilsk eller nigeriansk musikk.

– Det må i så fall bli til ære for Leo Ajkic. Han digget det sist gang, sier Godfrey spøkefullt.

– Det skal vi ikke, kontrer Steven.

Likevel håper de alle vil ta turen og få med seg både musikkvideoslipp, konserter og panelsamtale, selv om det er sol.

– Det er jo på en måte et kinderegg. Her får du alt i ett, avslutter guttene.


Info

Alder: 20år
CC:  inngang
Tid:  klokken 21:00


 

Kommentarer

kommentarer