17621996_10158438293390164_6133010900560729797_o

Hva skjer i Bergen denne uken?

Denne uken kan du blant annet dra på quiz, yoga og konserter, eller rett og slett øve litt på DJ-ferdighetene dine. 

Av: Michelle Kleveland
Foto: Digital Creations AS / Kevin Staszkiewicz / Chris Nygaard 

MANDAG 24. JULI 

Hver mandag er det Mandagsquiz med Jan Arild Breistein på Café Opera. Vi har også snakket med Breistein, som er quizmaster på fulltid.

TIRSDAG 25. JULI 

På tirsdager arrangeres det Yoga & DinnerDaily Pot. Det sier kanskje seg selv, men her er det altså snakk om en 75 minutters yogatime etterfulgt av vegetarmiddag.

ONSDAG 26. JULI 

Drømmer du om å bli DJ? Hver onsdag og torsdag i sommer er det DJ-øving på Sommerkvarteret. Hver onsdag arrangerer også Dwell «Organic Jam». Denne gangen blir det konsert med Junivers – et nytt bergensband som spiller psykedelisk pop/rock.

Det er også Sommerquiz på Det Akademiske Kvarter, Musikkbingo på Brukbar og Silent Disco på Vaskeriet.

TORSDAG 27. JULI 

27. juli starter Utkant’17 i Gulen i Sogn og Fjordane. På festivalen kan du blant annet se Sigrid, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Store P, Silvana Imam og Death By Unga Bunga.

Trikken 106 arrangerer Ord på Trikken, hvor du kan vise frem sangtalentet ditt.

FREDAG 28. JULI 

Helg! Det betyr Fredagsquiz på Café Opera og Sommerstandup på Ricks.

På KoNo16 blir det en kveld med trommer og bass arrangert av d&b society (aka drum & bass society). «Welcome to the d&b society. We aim to bring quality drum and bass music to the clubs of Bergen.» Sjekk ut det nye konseptet D&b society #1 feat Karl Bird og Progeny.

På Det Akademiske Kvarter blir det tropisk stemning. Klubbkonseptet Tropikal skal ta deg med til varmere strøk, med «Caribbean tunes, dancehall og heftig stemning».  

LØRDAG 29. JULI 

Klosteret Kaffebar blir det akustisk intimkonsert med improduoen Into The Beast.

Vi har Sommerlandmark, Sommerstandup, Sommerkvarteret, Sommerquiz… Det er med andre ord ville sommertilstander i Bergen. På Landmark er det Asian DJ-bar – inspirert av små DJ-barer i blant annet Hong Kong og Tokyo, med variert dansemusikk fra 70-tallet og frem til i dag.

På Det Akademiske Kvarter er det også mulighet for å danse, på Klubb Holidaze. «Klubb Holidaze er her for å gi deg fylleangstgaranti, svettetokter og hits på hits på hits en og samme kveld!»

SØNDAG 30. JULI 

Du har kanskje danset hele helgen? Vi foreslår frokost på Colonialen, lunsj på Bastant og kaffe på Smakverket. Vi har allerede testet ut menyene! Det er også Bruktmarked på BarBarista.

Kommentarer

kommentarer