19575062_1518469988231844_7667190133511016070_o

Hva skjer i Bergen denne uken?

Konserter, standup, loppemarked og yoga er bare noe av det som skjer denne uken.

Av: Michelle Kleveland

Foto: Elsa Enestig / Cody Lovaas / Kristian Pletten


MANDAG 17. JULI 

Uken starter med premierevisning av den syvende sesongen av Game of Thrones på Bergen Kino – for de som var så heldig å få tak i billett.

TIRSDAG 18. JULI 

Tirsdag er det bakgårdsloppis på Muskedunder i Foreningsgaten 1.

ONSDAG 19. JULI

Som hver annen onsdag er det silent disco på Vaskeriet.

TORSDAG 20. JULI

Hva med å starte torsdagen med 3,5 timers rolig yoga på Y.yoga Studio? På kvelden er det både livekonsert på Apollon med amerikanske-norske Cody Lovaas, Brannkamp, og hvis du befinner deg i nærheten av Straume, er det også improshow på Bakscenen.

FREDAG 21. JULI

Fredag er det tid for den årlige Nordnesfestivalen i Nordnesparken. Det blir live musikk fra det bergenske undergrunnsmiljøet, i tillegg til DJs og artister fra New York og New Jersey. Det er også Fredagsquiz på Café Opera, og Sommerstandup på Ricks, som arrangeres hver fredag og lørdag i juli.

LØRDAG 22. JULI

Lørdag er det mulig å være med på yoga igjen – denne gangen på toppen av Ulriken. Ulriken Yoga arrangeres hver lørdag gjennom hele sommeren. Ta med yogamatten din og nyt den friske luften!

På kveldstid er det Sommerstandup på Ricks. I tillegg er det Sommerkvarteret med Girson og venner – David Grytten fra Hester V75 og Dårlig Vane er DJs og det blir opptredener fra både Angelo Reira og nykommeren L.U:N.A.

På Landmark er det JungelenPopUp med Stig Paa, Simon Alejandro og Flora Scofano. De lover afrikansk, brasiliansk og karibisk musikk og sommerlige drinker i baren.

SØNDAG 23. JULI

Frister det med en rolig søndag? Hva med en kaffe på Dromedar, lunsj på Dwell eller pizza på Bien?

På Cornerteateret er det også Grillfest med Jonas Gahr Støre, hvor Sondre Lerche og 9 grader nord kommer for å spille.

Kommentarer

kommentarer