detteskjer_banner

Dette skjer i Bergen

Ny uke står for tur og denne uken er det mye som skjer i Bergen by. Utetrend har samlet opp et knippe arrangementer som vi mener er verdt å få med seg. Fra studentvennlig pizza, kjærlighetskurs til fakkeltog! Det er mye å glede seg til. 

Av: Maren Myrseth
Illustrasjon: Vetle O’Shaughnessy

Beskrivelse og foto: Lånt av de respektive arrangementene

HUFF presenterer: Get out

I tradisjonen tro viser Filmklubben HUFF en skummel film i anledning Halloween. Lokalet blir pyntet opp og stemningen blir satt med halloween godteri og brus.

«I Get out møter vi Chris, en ung afro-amerikaner på vei for å møte sin kjærestes hvite foreldre i et typisk amerikansk, hvitt suburbia. Men han merker fort at noe ikke er helt som det skal.

Get out er en fantastisk bra grøsser/psykologisk thriller, og Jordan Peele viser virkelig at han har en seriøs side ved seg selv i debut filmen sin.»

Hvor: Filmklubben HUFF

Når: 19.00 – 22.00

PizzaTirsdag @ Dwell

Dwell skal nå starte med et helt nytt konsept på tirsdager hvor du kan få deilig pizza for kun 10 NOK! Når du kjøper drikke, får du pizza for 10 NOK. Ta med deg hele gjengen og ha en pizzafylt tirsdag.

Hvor: Dwell Bergen

Når: 20.30 – 22.00

  

Kræsjkurs i Kjærleik

Kjærligheten bruker vi alle uendelig mye tid på. Det er et dop vi aldri kan bli nykter fra. Få av oss er eksperter på området, men nå har redningen kanskje kommet til byen vår. På det akademiske kvarter kan studentene nå få kloke råd, fra eksperter, om hvordan man skal navigere i jungelen av roting, stevnemøter, avslag og følelser. 

Hvor: Det Akademiske Kvarter

Når: 18.00-20.00

  

Cezinando @ USF Verftet

Den unge hiphop- maestroen har utmerket seg på den norske hiphop-arenaen og har gang på gang sluppet applauderverdig musikk. Han er en rapper som skiller seg fra mengden – både i tekst, melodi og karakter. Han har også makrert seg selv som en enestående live artist.

Hvor: USF Vertftet

Når: 20.00

  

Dustene – Live fra Kvarteret

På fredag kommer folkene bak podcasten «Dustene» over Haukeligfjell for å gjeste Det Akademiske Kvarter. Magnus Devold, Hasse Hope og Fanny Vaager vil at du skal komme å bli med på festen. Det er også lovet en «mycket lættis» gjest.

Hvor: Det Akademiske Kvarter

Når: 20.00 – 23.00

  

Workshop med Gemini Crew

Gemini Crew kommer til B’ Hip Hop Dansestudio for å holde workshop. To danseklasser med høyt tempo er det man kan forvente. Det er et drop-in konsept så man kan komme å betale for den klassen man vil være med på.

Hvor: Fabrikkgaten 7B

Når: 13.00 – 15.45

Fakkeltog for menneskerettigheter

Etter Raftoprisutdelingen på Den Nationale Scene inviterer Rafto stiftelsen for menenskerettigheter alle til å delta i fakkeltog sammen med prismottakerne. Toget starter utenfor Den Nationale Scenes hovedinngang. Fakler blir utlevert ved inngangspartiet. Etter fakkeltoget blir det appell ved Raftos studentledere Oda Longvanes og Helle Mai Hagen. 

Hvor: Den Nationale Scene

Når: 19.30 – 20.30

 

Ha en fantastisk uke alle sammen!

Kommentarer

kommentarer