22904705_2095798350642007_4623538441706589597_o

En brakende avrundig av musikkåret 2017

Dette har vært et temmelig godt musikkår. Hvorfor ikke runde av året med liveversjonene av låtene vi har elsket? Vi har samlet sammen noen musikkopplevelser vi ser frem til på tampen av året. Vi har sagt det før, og vi sier det gjerne igjen; det finnes ingenting som å se favorittartisten sin live. Se om du finner din på listen!

Av: Utetrend
Foto og info: Lånt av de respektive arrangementene

Store P + support: Mats Dawg, Myra & MachoMayne // USF Verftet

Det er ikke ofte man finner Store P på en scene, men når man først gjør det pleier det å svinge nokså godt. Store P vet hvordan man får fart på dansefoten, og med en tracklist som passer  til alt fra roadtrip til sengehygge, er det ikke vanskelig å legge to og to sammen. Denne konserten «rommer» noe for alle. Og låtene? De er nok fra Rommet de også. Ute av denne verden med andre ord, sees på Verftet da!

Sensasjonelle Mats Dawg, briljante MYRA og eksemplariske MACHOMAYNE vil også være å se på scenen denne kvelden. 

Sted: USF Verftet

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/541137?language=no-no 

Dato: 03.11.2017

Gabrielle konsert på USF Verftet

Gabrielle, nok en bergensk stolthet, begynner å legge et produktivt år bak seg. På Bergenfest leverte hun en uforglemmelig konsert, og opptrådte med en av årets feteste, norske singler «Nye Joggesko» for aller første gang. Denne novemberdagen er hun tilbake igjen i hjembyen for å holde konsert på Verftet. Og skal vi tro arrangementbeskrivelsen får vi årets kanskje beste anledning til å trimme danseføttene. Ryggsekken er smekkfulle av hits, og scenen er rimelig klar for den skjønne gullstrupen fra Bergen. Dette må bli ellevilt.

Sted: USF Verftet

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/542073

Dato: 04.11.2017

Diamond Club Singel 100 – feiring

Den 10 november disker plateselskapet Diamond Club opp med en storslagen feiring av sin singel nummer 100. På festen, som passende nok skal holdes på Landmark, blir det deilige beats fra Dj Mato Grytten, og ulike konserter av bergensrappere som Imsito (Zeni Boys), Nam (Fjorden Baby & NMG/G-Huset) og Kald Flamme. To av artistene er ny-signeringer, som Diamond Club gleder seg til å vise frem denne kvelden. Bli med på feiringen du også. Det skal vi i hvert fall!

Sted: Landmark

Pris: 100,-

Dato: 10.11.2017

DJ Brown, MC ZEPS x J Littles live i Bergen

Denne lørdagen, (11.11 – tygg litt på den), får Bergen en god dose Brooklyn og New Jersey i form av Dj Brown, MC ZEPS og J Littles, som gjester Inside Rock cafe. Inside, som vanligvis dreier mer mot rock-sjangeren når det kommer til musikkprofil, har denne helgen valgt å gi hip-hop elskere den ultimate drømmekvelden. Er det noen som kan hiphop, så er det New-Yorkere, og da passer det godt at MC ZEPS, er fra nettopp Brooklyn, New York. Gutta lover mye 90’s hiphop og gamle slagere. Som spesielt inviterte gjester har de tatt med seg Bergen Stylebombers (B-boy crew) for litt dansing mellom slagene.

Sted: Inside Rock Cafe

Pris: 100,-

Dato: 11.11.2017

Mats Dawg på Victoria 

Vi skal ikke legge skjul på at vi la vår elsk på Mats Dawg for lenge, LENGE siden. Bergenseren fra Bodø leverer fortsatt like stødig som da vi oppdaget han en gang i 2008. Hans mørke og dynamiske røst har for vane å fange et helt rom. At han griper tak i publikum på Viccen skulle bare mangle, for når det kommer til liveprestasjoner er Dawgen en mester. Det går  opp og ned i intensitet og ikke minst stemmebruk. Kom på Viccen og se selv, så skjønner dere hva vi snakker om.

Sted: Victoria cafe & pub

Dato: 11.11.2017

Softcore Untd. & Eirik Aas 

Vibbene fanger deg som regel når det er Vibbefanger som står ansvarlig for festlighetene. Denne gangen er det dobbelkonsert med to av deres favoritter for tiden, henholdsvis Softcore (Emir Hindic, Vetle Junker og Andreas Høvset) og Eirik Aas (Vibbefanger/ Hester V75). Eirik fra Hester V75 har nylig gått solo og regnes som et av de friskere pustene i rap-norge for øyeblikket. Hans noe mystiske og anonyme profil, mixet med lang sceneerfaring og god vokal, gjør at vi forventer oss en konsert utenom det vanlige denne kvelden. En god og blandet musikkopplevelse med andre ord. Still deg i kø for det her!

Sted: Østre

Pris: 100,- + en krøllet 50-lapp( yo).

Dato: 24.11. 2017

Astrid S 

Popkometen Astrid S har rukket å varme både gutte- og kritikerhjerter. Hun er vel det man kan kalle hele Norges pop-prinsesse med stor P. Ikke bare har hun lykkes som ung artist og gjør det godt i utlandet, men hun er ydmyk og folkelig i tillegg. USF Verfet og Bergen blir endestoppet på en omfattende verdensturne for gladjenten, og kjenner vi hun rett blir det en fortryllende konsertopplevelse som virkelig er verdt lappene.

Sted: USF verftet

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/astrid-s-partys-over-world-tour-tickets/541619?language=en-us

Dato: 25.11.2017

Kamelen USF Verftet

Det sies at kameler trives i vannhull. Verftet får duge for fenomenet, fantomet og noe av det nærmeste vi kommer en gangsterrapper i Norge. Endelig holder han konsert i hjembyen. Med seg i baggen har Kamelen et knippe singler, der samtlige har fått «bangerstempelet» på seg, med rette. Det ryktes at han har med seg Kingskurkone og Angelo Reira, noe som hever konserten nok et hakk. Denne kvelden kan ikke bli annet enn veldig, veldig bra, og en stagedive hadde heller ikke skadet, vi får se hva Kamelen føler for.

Sted: USF Verftet

Billetter: https://www.ticketmaster.no/event/551633?language=no-no

Dato: 1.12.2017

Kurt Nilsen julekonsert 

Kurt Nilsen vender tilbake til hjembyen og Grieghallen 21.desember for å nok en gang sette julestemningen i bergenshjertene. Med en silkemyk røst og et hav av julesanger i bakhånd, er Kurt klar for å lage elektrisk stemning i Grieghallen. Engler daler ned i skjul…

Sted: Grieghallen

Billetter: https://www.ticketmaster.no/search/?language=en-us&keyword=grieghallen+julekonsert+kurt+nilsen+2017

Dato: 21-22.12.2017

Kommentarer

kommentarer