Bergen City Marathon 2024

Bergen City Marathon samlet hele byen i en feiring av idrett, samhold, sykehusklovner, og fellesskapsfølelse i Bergen.

Video
Video
Bergen City Marathon 2024

Denne helgen var hele Bergen i bevegelse da byens gater var fylt med løpere og tilskuere for årets Bergen City Marathon. Dette populære arrangementet, kjent for sitt inkluderende format og livlige atmosfære, tiltrekker seg et mangfold av deltakere, fra erfarne maratonløpere til nybegynnere.

__wf_reserved_inherit
Hele Bergen løper

Midt i løpsfesten var det også en tid for å hedre de som gir tilbake til samfunnet. Sykehusklovnene mottok en sjekk på 73 000 kroner, en donasjon samlet fra deltakerne. Disse midlene vil støtte deres arbeid med å bringe smil og glede til syke barn, noe som gir en dypere mening til arrangementet.

Se videoen fra arrangementet her:

Dagen var fylt med jubel og oppmuntring, der tilskuere linet opp langs løypene for å heie frem hver eneste løper. Stine, en student i Bergen, beskrev atmosfæren: 

- Det skaper en utrolig stemning når hele byen kommer ut for å heie. Det gjør virkelig noe med fellesskapsfølelsen i byen.

Bergen City Marathon er ikke bare en test av fysisk utholdenhet, men også en feiring av samhold og støtte. Det viser hvor mye positiv energi og glede som kan skapes når en hel by samles for å støtte hverandre og viktige formål.

Hvis du vil bira til Sykehusklovnene se mer her: https://www.sykehusklovnene.no/bidra/

Siste innlegg

May 8, 2024
Artikkel
Artikkel
STIL med Patrik Gullaksen Vik

I denne motespalten snakker vi med kule folk om personlig stil og elementene som har vært med på å forme den.

May 1, 2024
Video
Video
De vil bli Bergens beste coctailbar

«Tipsy» i Vaskerelvsmauet åpner med ambisjoner om å være blant Bergens beste steder å tilbringe kvelden. Vi har fått en sniktitt på den nye baren og et innblikk i planene videre.

April 25, 2024
Artikkel
Artikkel
 – Låtene har gjort meg mer ærlig med meg selv

Oppvekst og vekst står på agendaen når Utetrend møter Adam Chamek Chouja (24) - gutten som aldri skulle synge foran noen, men som endte opp med å gjøre det likevel. I disse dager slipper han singlene som til slutt skal bli til EP-en «SYNSPUNKT».