TEGN PÅ AT DU ER EN HÅPLØS ROMANTIKER

0

Hvert eneste smil er et tegn. Streifende øyenkontakt kan potensielt være kjærlighet ved første blikk, og scenarioet om at han kjekke ved enden av baren vil sende deg en drink skjer nesten hver helg. Men bare nesten. Til tross for stadige nederlag gir du aldri opp drømmen om at ditt liv en gang skal bli fullt av rosenrøde eventyr. Et liv med hverdagsmagi og drama- men alltid med en happy ending. Låter det kjent? Her er tegnene som avslører om du er en håpløs romantiker. 

Av: Studenten  
Foto: Privat 

Tiden har gått siden ditt forrige forhold gikk i oppløsning, og det er på tide med noe nytt og bedre. Planene er klare, og alt din nye flamme trenger å gjøre er å dukke opp. Hver dag er en ny mulighet, og helgene går med til tråling av dansegulv etter dansegulv. Vennene dine har fått det til, så nå må det være din tur! En håpløs romantiker føler seg gjerne ille til mote noen ganger, men han eller hun gir aldri opp. Trikset til en håpløs romantiker er å finne trøst og tegn i alt fra internettstalking, til troen på magi. 

HOROSKOP 

I håp om at Mars snart skal ligge i din Venus finner du trøst i vage ordlyder fra ditt ”personlige” horoskop, og tolker alt til din fordel. Og skulle det stå noe negativt er det selvsagt bare en forklaring på dine tidligere nederlag. 

”JEG ER SÅ JÆVLIG GLAD PÅ DINE VEGNE!” 

Så snart de single vennene dine forteller at de holder på med noen er du i gang med bryllupsplanleggingen. 

MUSIKK 

Du hører på sanger som om de er skrevet om deg. Robyn tenkte faktisk på deg da hun lagde ”Dancing On My Own”, og Gaute Ormåsen vil alltid ha en plass i hjertet ditt. Kjærlighet er jo tross alt mer enn forelskelse. 

DAGDRØMMING 

Dette er et av de sikreste tegnene på at du er en håpløs romantiker. Fantasien løper fort av sted, og plutselig er det du som står på en brygge i øsende rein og kjefter på Ryan Gosling. Selvsagt kommer din IPK (imaginære potensielle kjæreste) til å skrive 365 brev til deg… 

DET FINNES ALLTID EN LYKKELIG SLUTT 

I din verden finnes det ingen drittsekker, bare utfordringer en må takle sammen. Det finnes ingen snarveier til kjærlighet. 

OVERANALYSERING 

Etter bare et 5 minutters møte finner du mening i alt fra kroppsspråk til hva som ble sagt. Hvert eneste detalj får deg til å føle deg som the one.  

OVERINVESTERT I KJÆRLIGHET PÅ TV-SKJERMEN 

Da Derek Sheperd aka McDreamy døde, døde også en liten del av deg. 

DU ER FORELSKET I IDEEN OM KJÆRLIGHET 

Tanken på å være i et forhold gjør deg i stand til å utvikle følelser for nesten hvem som helst. 

INSTAGRAMSTALKING FØR LEGGETID 

Du tør ikke helt å innrømme det for deg selv, men ingenting er så inspirerende som bilder av lykkelige par på Instagram i de sene nattetimer. For ikke å snakke om de overlykkelige kommende brudene, som du håper vil fremprovosere ditt eget bryllup i drømmeland så fort søvnen slår inn. 

ORDET ”SKJEBNEN” ER DEL AV DITT DAGLIGE VOKABULAR 

Mamma og pappa hadde tross alt ikke møttes hvis ikke det var for at mamma mistet bussen den gangen i 83, og pappa tilfeldigvis kjørte forbi og gav henne skyss. Det regnet så mye den dagen. 

Bare innse det. En ikke så alt for liten del av deg tror på hverdagsmagi. Men kanskje har vi alle godt av å ha en liten håpløs romantiker i magen. Hverdag uten noen form for magi treffer en uansett på før eller siden. Kanskje er det slik at de håpløse takler den bedre enn andre? De klarer jo tross alt å tolke alt i beste mening…