14009960_10154483132653809_1248447940_n

TORSDAGSKVELDENE VÅKNER TIL LIV IGJEN

Med sommeren på hell gjør Calibar seg klar for en ny sesong med sitt populære torsdagkonsept kjent som “Throwback Thursday”, og markerer dette med et offisielt kickoff 25. august.

Av: Sponset innhold

Siden høsten 2013 har byens studenter strømmet til de populære lokalene i Vaskerelven 1, og nå gjør konseptansvarlig Johannes Tvedt seg klar for å ta imot kjente og nye fjes den kommende utelivsesongen.

– Calibar har vært stappfull hver torsdag i tre år på rad nå, og vi ser veldig frem til å fortsette å drive det som har blitt byens mest populære utested på torsdagskveldene, forteller Tvedt.

Link til Calibars sesongåpning finner du her

14012218_10154483130628809_1080393555_n

Et sosialt og dansbart konsept

Med gratis inngang, en behagelig atmosfære på gatenivå hvor man kan sosialisere seg uten å anstrenge stemmebåndet og et dansegulv i underetasjen hvor man virkelig kan slå seg løs, har Calibar blitt en yndling hos mange av Bergens unge festglade mennesker.

– Noe av det beste med Calibar er at det alltid er kjentfolk der på torsdagene, og alltid noen nye å bli kjent med i tillegg, sier Tvedt.

Man møter alltid kjente fra flere skoler i byen – Tuva Lem, student i Bergen

Student ved Høyskolen Kristiania, Tuva Lem (23) sier seg veldig enig med Tvedt. Hun forteller også at det som trekker henne og venninnegjengen til Calibar på torsdagene er at man alltid møter kjente fra flere skoler i byen.

– I tillegg til at det er veldig sosialt er det også supert å danse i underetasjen, legger hun til.

Hun forteller videre hvorfor hun tror Calibar har blitt så appellerende for studenter.

– Calibar er det perfekte studentstedet, det er studentvennlige priser i baren, og det er verken for lite eller for stort, mener Lem.

Tuva Lem

Student ved Høyskolen Kristiania, Tuva Lem (bakerst i bildet) og venninnegjengen har blitt stamgjester hos Calibar på torsdagene.

Forventer kjempetrøkk

Konseptansvarlig Tvedt forteller at de forventer et kjempetrøkk på kickoffet og anbefaler alle å være ute i god tid om man vil sikre seg inngang.

– Vi gleder oss veldig, alle bordene er allerede fullbooket så jeg oppfordrer alle til å komme tidlig om man vil inn, sier Tvedt.

Tvedt legger til at Calibar har blitt et stamsted spesielt for BI- og NHH-studenter, men at det er åpent for alle som vil ta turen innom.

– Målgruppen vår er alle studenter mellom 20-25 år, forteller han.

14054854_10154483124113809_1673218721_n

Fra stamgjest til markedssjef

BI-student og markedsansvarlig for Calibar, Tor Olav Madland, forteller at også han ser veldig fram til å starte opp igjen det nå velkjente torsdagskonseptet.

– Det er veldig gøy å få jobbe med et så suksessfullt konsept, sier Madland.

Markedssjefen er klar på at Calibar skal være byens beste studentsted i ukedagene, og at dette er noe de alltid etterstreber å oppfylle.

– Vi jobber for eksempel alltid med å booke de beste DJ-ene i byen for å kunne tilby studentene det beste tilbudet, forteller Madland.

utetrend1 (1)

Markedssjef Tor Olav Madland (til venstre) og konseptansvarlig Johannes Tvedt er klare til å ønske nye gjester velkommen til Calibar

Hvilken tilknytting har du til Calibar, utenom å være markedssjef?

– Jeg har faktisk gått fra å være en stamgjest til å nå jobbe med markedsføringen her. Jeg har alltid likt Calibar på grunn av den gode blandingen av gamle og kjente, og nye impulser. Og selvfølgelig på grunn av de gjennomgående symmetriske trekkene hos det motsatte kjønn, legger han lattermildt til.

Gratis å booke lokalet

Calibar har plass til cirka 350 mennesker og har mulighet for bordreservasjon som varer fram til halv elleve på kvelden. Man kan også booke lokalet før åpningstid til klassefester og sammenkomster så lenge man er mer enn 25 stykker.

Calibar finner du i Vaskerelven 1, og du kan lese mer om klubben på deres facebooksider.

Interessert i mer?
LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer