pepsi-max

SPONSET VIDEO: PEPSI MAX TAR DEG TIL NYE HØYDER

ANNONSEINNHOLD: Er du lei av å kun se bakhodet på fyren foran deg på konserter? Pepsi Max har endelig funnet løsningen på dette problemet med sin nye festivalstøvel.

Av: Sponset innhold

Det er et kjent konsertproblem. Du står mitt i mengden av tusenvis av hoppende, skrikende mennesker og gleder deg vilt til å se din favorittartist på scenen. Endelig kommer artisten på scenen, og det eneste du ser er et svette bakhodet. Nå har Pepsi Max tatt på seg ansvaret for å fikse dette problemet og laget festivalstøvelen som bokstavelig talt tar deg til nye høyder.

«Pepsi Max Festival Boots»

Produktdesigner Nima Shahinian, fra HOOS Design Lab, har sammen med teamet sitt jobbet lenge for å finne løsningen på konsertproblemet. Resultatet ble «Pepsi Max Festival Boots».

«Pepsi Max Festival Boots», er en Robocop-inspirert støvel som gir deg en halv meter ekstra høyde ved hjelp av fjernstyring. Støvelen ble testet ut for første gang under konserten til Death By Unga Bunga under årets Øyafestival i Oslo. Målet var å understreke lekenheten til Pepsi Max, noe som helt tydelig kom frem. Støvlene fikk stor oppmerksomhet fra resten av publikum og ble et vellykket stunt fra Pepsi Max.

Så kanskje Pepsi Max endelig har funnet løsningen på det verdenskjente konsertproblemet? La oss håpe det!

Ta en titt på «Pepsi Max Festival Boots»:

Kommentarer

kommentarer