14881234_10208057628942572_1402313588_o

ANOTHER KIND OF STORE

AKD føyer enda et tiltak i rekken for å skape mer liv i gågaten. Another kind of Store er Vasko Rakipi og Christoffer Liljegrens nye hjertebarn. Butikken åpner torsdag 27. oktober klokken 10:00.

Av: Thea Kristin H. Johannessen

I Østre Murallmenningen 16 er det kommet en arvtaker etter gode, gamle Dynemesteren. «AKD» er foliert pent i hvitt på de nyvaskede vinduene. Enn så lenge skjules det litt bak byggearbeidet på plassen utenfor, men etter tegningene å dømme vil den nyåpnede butikken snart stikke frem i flotte omgivelser. Merket har tatt ett skritt videre mot målet; å vokse seg større.

14859327_10208057628982573_1596931439_o

Hvorfor bestemte dere dere for å åpne butikk?

– Vi har kommet litt lenger med AKD, og neste steg for å utvikle oss var å åpne butikk. I gågaten så vi at et nytt og fint lokale var ledig, og da kjørte vi på!

– Hvorfor akkurat her?

– Det var i Bergen det startet og her det har vokst, og det skal alltid være en del i Bergen. Først gjør vi det 100% her, og fortsetter vi videre andre steder, sier Vasko.

BLI KJENT MED VASKO OG CHRISTOFFER HER.

Med så mange nye kles-, interiør- og second hand-butikker som popper opp i Bergen, kan det kanskje være vanskelig for en nyåpnet klesbutikk å vokse. Men guttene er klare for å konkurrere i markedet med en butikk som er litt annerledes enn andre.

– AKD kan bare kjøpes hos oss og på nett. Vi jobber med å gi den beste kundeservicen, men ikke bare i butikk – vi jobber også tett med fabrikkene våre. Vi tilbyr i tillegg smykker og sko, fra samme type up and coming merker som oss selv, hvorav to av dem er helt nye i Norge. Vi ønsker å gi en ny opplevelse og viktig fakta innen klesbransjen, sier de og fortsetter:

– I tillegg kommer vi til å tilby denim second hand, som vi selger for en bra pris. Man kan gi inn et plagg og få 20% på et kjøp, eller så kan man komme og forhandle litt med oss om man har flere plagg. Har man jeans som må legges opp eller syes inn? Da har vi også muligheter til å fikse det her, da vi kommer til å ha et tailor-hjørne.

Bortsett fra eget merke og nye kolleksjon Rebell Act, vil butikken føre Jernhest, Graa, The Good Shoe Project og Carl Antonio.

TA EN TITT PÅ FACEBOOKSIDEN HER.

14808775_10208057629062575_880682822_o

Butikkgulvet er preget av en grå- og sortnyansert piece designet og malt av Mednøtt. Langs veggene og på stativ henger skjorter, jakker, t-skjorter og jeans. I hjørnet av butikken står en symaskin, og i et annet et prøverom laget av to hvite dører. Guttene har jobbet hardt, og gleder seg til å treffe venner, bekjente og nye kunder i splitter ny butikk.

– Vi gleder oss til å kunne tilby en fin opplevelse hos oss – fortelle om vår kolleksjon, fabrikkene og samarbeidspartnere, og å høre hva folk synes om butikken. I tillegg blir det selvfølgelig gøy å møte nye utfordringer, avslutter Christoffer.

14876223_10208057628702566_168787234_o


Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Følg oss på Instgram for flere nyheter!

Kommentarer

kommentarer