sony

SPONSET VIDEO: CAPTURE THE WOW OF NOW

ANNONSEINNHOLD: Vil du kunne ta fantastiske bilder på lange fjellturer i regnet uten at telefonen verken bli ødelagt eller går tom for batteri? Da er den nye Sony Xperia XZ den perfekte mobilen for deg!

Av: Sponset artikkel

Sony sin nye mobiltelefon Xperia XZ har det meste. Med vannbestandig design, batteritid som er opptil dobbel så lang som vanlig og et fantastisk kamera, er dette den ultimate smarttelefonen.

Xperia XZ har Sonys aller beste kamera hittil. Du kan følge objekter i bevegelse med full fokus, den har IR-sensor for å fange opp de perfekte fargene, og fokuserer riktig og raskt uansett lysforhold. Mobilen filmer i imponerende 4K-oppløsning og har alt du trenger for å bli den ultimate hobbyfotografen. Pakket inn i en rund, myk form, får du alt du trenger i en mobiltelefon. Den kommer i tre farger og passer perfekt i hånden.

xperia

SMARTTELEFONEN HAR ALDRI VÆRT SMARTERE

Xperia XZ tilpasser seg din atferd og lærer seg ditt bruksmønster av telefonen. Den blir enklere å bruke for hver dag som går, og gir deg akkurat det du trenger. Ved å bruke en ny, revolusjonerende ladeteknologi sliter ikke lading ut batteriet på Zperia XZ, og med intelligent lading lærer telefonen seg lademønstrene dine og tilpasser seg dem. Den lader raskt når du trenger det, og sakte når det er tid for det. Batterilevetiden blir dermed opptil dobbelt så lang, og telefonen varer lenger.

PERFEKT MOBIL FOR REGNBYEN

Et imponerende kamera, en smartere mobiltelefon og ekstra batteritid er heller ikke alt. Xperia XZ er også vanntett. Med Sonys vannbestandige utforming gjør det ikke noe om telefonen får seg en liten dusj. Den er laget for å tåle vann, så om den får seg en liten sprut er det ingen fare. For oss som bor i byen mellom de syv fjell, hvor hverdagen har en tendens til å være våt, er dette den perfekte mobil! Så ta med deg mobilen på Ulriken og ta perfekte bilder av den vakre byen vår uten å tenke på regnet.

Sjekk ut den imponerende videokvaliteten i filmen under.


Interessert i mer?
LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer