miss-p

SPONSET VIDEO: MISS PEREGRINE’S HOME FOR PECULIAR CHILDREN

ANNONSEINNHOLD: Den visuelle eventyrfortelleren om står bak storslagne filmer som Edward Saksehånd og Charlie og sjokoladefabrikken er tilbake. Bli med inn i Tim Burtons magiske univers og bli kjent med enestående karakterer i Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children.

Av: Sponset innhold

Tim Burton er kjent for å lage særegne filmer med en mørk og gotisk atmosfære. Han er regnet som en av USAs mest originale regissører og kan stille seg bak utallige Oscarnominasjoner.

Burtons protagonister er ofte «outsidere» og ikke helt som alle andre. Det er intet unntak i Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children. 16-årige Jake har hele sin oppvekst hørt bestefaren fortelle de mest utrolige historier om grusomme monstre og underlige barn med enestående egenskaper. Jake, som spilles av 19-år gamle Asa Butterfield, kjent fra filmer som The Boy In The Striped Pyjamas og Hugo, lar nysgjerrigheten ta overhånd og drar ut på en reise som fører han til en øde øy utenfor Wales. Her oppdager han sannheten om både de enestående barna, bestefaren og monstrene.

På Jakes reise blir han tatt med gjennom en tidsport til 1943 hvor han blir introdusert for Alma Peregrine (Eva Green) og hennes hjem for barn med spesielle evner. Han møter underlige karakterer og Jake oppdager snart at trygghet er en illusjon, og fare lurer der du minst venter det. Hvem kan han stole på, og hvem er han egentlig?

Burton blander bisarre detaljer med en spøkelsesaktig atmosfære og introduserer oss for et univers hvor alle sære egenskaper blir satt pris på.

Filmen er basert på boken til Ransom Riggs som lå på New York Times’ bestselgerliste i 64 strake uker og er på kino nå!

Se traileren her og gjør deg klar for Halloween.


Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn. 

Kommentarer

kommentarer