black-friday

BLACK FRIDAY

Vi har alle hørt historiene om galskapen som sprer seg over hele USA når en av de største dagene for shopping står på dørstokken. Slik som nesten alle andre tradisjoner, har også denne kommet til Norge. Nå har galskapen kommet til Bergen og her er en oversikt over hvor det er vanvittige tilbud å finne fredag 25. november.

Av: Maren Myrseth

BERGEN SENTRUM

Dette er første gang det arrangeres Black Friday i felles regi av Bergen sentrum. Mange butikker og bysentre åpner allerede kl. 07.00. De beste tilbudene blir tidligst på dagen og butikker og restauranter kommer til å ha noen vanvittige tilbud. Hvis du i tillegg er en byVENN vil du få 30 ekstra gode tilbud på appen som vil gjelde kun på Black Friday.

BERGEN STORSENTER

På fredag braker det løs på Bergen Storsenter fra kl.07.00. Dette er en gylden mulighet til å få gjort unna store deler av julehandelen. Her vil det være utrolige tilbud og man har uendelige gavemuligheter hele dagen. De beste tilbudene vil være mellom kl. 07.00-09.00. Hele senteret vil være dekorert i Black Friday dekorasjoner og den beste delen er at de kommer til å ha en Lykkeboks. Du går inn i Lykkeboksen og målet er å fange flest mulig lapper som kommer til å blåse rundt deg. Er du heldig så kan en av lappene være et gavekort. De deler ut gavekort til totalt 25 000 NOK. De kommer også til å ha en fotoboks mellom kl.17.00- 20.00 hvor du kan ta gøyale bilder. Ta med vennene dine og benytt dere av denne supre dagen.

XHIBITION

Xhibition åpner dørene sine kl. 07.00. Alle kunder som kommer mellom kl. 07.00 og kl. 09.00 får en smakfull frokost og en rykende varm kopp kaffe. Hele senteret bugner av vanvittige tilbud som man kan få mye nytte av i denne travle julebordsesongen. På arrangementet de har på Facebook har de ulike konkurranser gående med noen meget gode premier.

HORISONT

Her åpnes dørene kl. 06.30! Det vil bli servert gratis frokost i samarbeid med Egon i 2. etasjen ved Kundeservice. Her har man en unik sjanse til å være en av de første til å benytte de mange tilbudene de har. Dette er noe en burde glede seg enormt til og HUSK at det beste forsvinner først.

SARTOR STORSENTER

Sartor Storsenter har selvfølgelig slengt seg på trenden sammen med de andre sentrene. Den store handledagen vil starte kl.07.00 og her vil det bli tilbudt gratis valgfri kaffe for kundene mellom 08.00-12.00. De slår til med noen vanvittige tilbud og noen helt utrolige premier for de som trykker SKAL på arrangementet deres på Facebook. Bli med på en heidundrende prisfest på Sartor Storsenter.


Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer