bilde2

BERGENS MORSOMSTE FØRJULSTRADISJON

Det årlige juleshowet på Ricks kommer tilbake for tiende gang, og som alltid med noen av de beste komikerne i Bergen. I år er det Sjur Koppen, Grim Moberg og Jan Tore Kristoffersen som skal fylle salen med liv og latter.

Tekst: Maren Myrseth
Foto: Maren Myrseth og Vegard Fimland

Noen av oss har vanskeligheter for å komme i julestemning. Dette kan defineres som en veldig ettertraktet ekstatisk følelse av ren glede og lykke. Vi er i tillegg midt oppi en travel eksamenstid og mange har nok et stort behov for å slappe litt av også. Denne førjulstradisjonen tilfredsstiller alle dine behov i denne stressende tiden.

Bergens morsomste førjulstradisjon begynte allerede 3. november, men du kan selvsagt få det med deg hver torsdag til lørdag frem til 17. desember. Det er et show som garanterer en god latter og en morsom vinkling på juletiden.

BERGENSK JUL

Dette er ikke bare en helt vanlig standup, men et show som selvsagt er mer sentrert rundt tema som omhandler julen på en eller annen måte. Det vil i tillegg til standup være musikkinnslag og gameshow med i programmet som komikerne også vil stå for. De har blant annet laget en Bergensk julesang.

Dette påfunnet ble skapt på bakgrunn av at det ble et behov for å vise frem hvor gode komikere Bergen har, og i tillegg gi dem en liten utfordring ved at de må sette seg sammen å lage et show.

Fra venstre: Jan Tore Kristoffersen ,Sjur Koppen, Grim Moberg Foto: Vegard Fimland

Fra venstre: Jan Tore Kristoffersen ,Sjur Koppen, Grim Moberg
Foto: Vegard Fimland

Om du vil sikre deg billetter tast her!

Tradisjonen har hatt stor suksess så langt i år og komikerne lager god stemning og håper på at publikum kommer i julestemning. Studenter
over 20 år er hjertelige velkommen og har en egen studentpris på billettene. Showene er torsdager kl. 19.00 og fredager og lørdager kl. 20.00.

Liten Youtube-snutt fra Grim Moberg


Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer