ffxv_0330-07-th

SPONSET VIDEO: ÅRETS JULEGAVE – FINAL FANTASY XV

ANNONSEINNHOLD: Desember er endelig her, og julestresset er over oss. Det er på høy tid å tenke på julegaver, og hva er vel ikke bedre enn en unik reise gjennom den vakre verdenen Eos? Gjør deg klar til å legge ut på en oppdagelsesreise i det ultimate fantasy-eventyret i FINAL FANTASY XV.

Av: Sponset artikkel

I dette spillet inntar du hovedrollen som Noctis, kronprinsen i kongeriket Lucis, hvor oppgaven din er å ta tilbake hjemlandet ditt fra den keiserlige armeens jerngrep. Sammen med dine nærmeste venner kjemper du utrolige beist og nådeløse fiender i kampen om å ta tilbake det som er ditt.

ÅRETS JULEGAVE

For å ha styrken til å avdekke sannheten og gjenvinne sitt hjemland, må Noctis og hans lojale følge overkomme en rekke utfordringer i en spektakulær verden som er fult med fantastiske underverk, ulike kulturer og lumske fiender.

Gjennom den eventyrlige ferden vil du lære deg å mestre ferdigheter innen magi og våpen, samtidig som du kjører rundt med dine venner på en uforglemmelig reise. La Eos fortryllende verden ta over, og dra på oppdagelsesferd i dette fantastiske fantasy-eventyret.

Spillet er både for nybegynnere og erfarne fans, så denne julegaven passer alle som er eventyrlysten. Opplev en helt ny type fantasy-spill og vinn tilbake kongeriket ditt i dag!

Se trailer for spillet her:


Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer