zachheeen

– DET SKJER PÅ TAKET KLOKKEN TOLV!

ANNONSEINNHOLD: Den livlige gjengen på Zachariasbryggen ønsker å invitere deg til årets største nyttårsfeiring. En feiring du sent vil glemme, med fotograf, Dj’s, panoramautsikt og tre etasjers boltreplass.

Av: SKOG
Foto: Preben Wergeland

Begynnelsen på et nytt år nærmer seg med stormskritt. For å markere dette slår Zachariasbryggen på stortrommen med en gedigen nyttårsfeiring – trolig byens aller største!

– Det er fakta, det! Vi er nok det eneste stedet hvor man kan gå på «pub til pub» i timevis innendørs, og det passer jo ekstra godt på en dag som nyttårsaften, sier den muntre markedssjefen, Christine Marshall.

Bli med på Facebookarrangementet her.

AVSLUTT ÅRET MED PANORAMAUTSIKT I GODT LAG

Klokken elleve inviterer Zachariasbryggen alle gjester med opp på Taket bar. Der oppe  finner man behagelige sittegrupper, stilig belysning og panoramautsikt over Vågen, Skolten og Torget. På tolvslaget fyres det nemlig opp raketter og fyrverkeri fra Skolten, og den beste plassen å få med seg himmelkunsten på, er nettopp fra Taket bar. Det er der du bør gå inn i det nye året!

– Taket er det mest spesielle man kan tilby gjestene sine klokken tolv på en nyttårsaften. Å stå under bar himmel, mens fyrverkeriet omtrent daler ned på deg, ja det er så nærme som du kommer. I tillegg har vi automatisk tak, som kommer ut om det begynner å regne, samt varmelamper og tepper når det blir kjølig, forteller Christine.

-I fjor merket vi at alle automatisk trakk opp på Taket klokken tolv, sier barsjef, Frode Hellebø.

I tillegg blir det fotograf som skal forevige alle minnene, massiv underholdning og skåling høyt og lavt. Dette er plassen å være både for familien, vennegjengen og par.

Utsikten fra Taket bar på Zachariasbryggen.

Utsikten fra Taket bar på Zachariasbryggen.

SPENSTIG UNDERHOLDNING

For live-pianist, disco, hardrock, country og nyere musikk, er bare noe av det som står på kveldens program. Ulike Dj’s finner man i alle de forskjellige barene på huset, og nede i Jacks Country Saloon finner du «verdens beste DJ», Frode Hellebø med countryhatt og godt humør. Han mener nyttårsaften på Zachariasbryggen har blitt en stor hit siste årene.

–  Jack’s Country bar er et ganske spesielt sted. Vi er eneste countrybaren i Europa som kjører countrymusikk 24 timer i døgnet, derfor er det stappfullt her hver helg. Vi har folk som kommer fra Florø, Norheimsund og Stavanger som leier hotellrom i Bergen kun for å gå på Jack’s. På nyttårsaften kjører vi til og med linedans, ler Frode.

– Men for de som ikke liker country har vi heldigvis mye annet å gå til, kontrer Christine. Og legger til at hele familier drar ut sammen på Zachariasbryggen, men går på ulike steder.

– Så møtes de oppe på Taket klokken tolv!

– GJESTENE ER VÅR FAMILIE

De ansatte kunne ikke gledet seg mer til å ta imot gjestene, som de begynner å se på som venner.

– Det er helt fantastisk å kunne starte det nye året med våre favorittmennesker. Gjestene er faktisk våre favoritter. Man tilbringer såpass mye tid her på huset at gjestene blir som en  familie, det å få begynne året sammen med dem føles helt fantastisk!

De ønsker også at gjestene skal vite at de er hjertelig velkommen, uansett hvem de er.

– Mange er ensom i julen og mange føler seg alene. Om det er noe jeg elsker med dette bygget, så er det at folk kan komme rett fra direktørkontoret i Statoil eller fra gården sin i Nord-Hordaland. Det finnes ikke én gruppe mennesker som går her, det er så mange forskjellige. Og alle er like velkommen, også på nyttårsfeiringen, sier Christine bestemt.

Når begynner dere planleggingen av nyttårsfeiringen her på huset?

– Første nyttårsdag, roper de i kor, før de bryter ut i latter.

– Men så er det mye som skal bookes og planlegges så vi må nesten starte tidlig, forteller Frode Hellebø.

Han gleder seg forøvrig aller mest til å underholde gjestene.

– Det gøyeste blir å underholde folk. At de kan gå herfra med et smil, og jeg ser at de har hatt en kjekk kveld her på Zachen. Det vil vi hver helg altså, men det er noe helt spesielt med akkurat denne dagen. Det er en egen stemning du kun finner på dager som 17.mai. Jeg gleder meg, sier Frode.

Og de ansatte, ja de stiller pyntet og festklar på årets siste dag.

– Det er ingen som ikke vil jobbe på nyttårsaften, her spør folk heller om de kan få jobbe den dagen, ha-ha, avslutter Christine.

Ikke gå glipp av festen. Kjøp dine billetter her.

 

Kommentarer

kommentarer