ricks

STORSLÅTT NYTTÅRSFEST PÅ BYENS STØRSTE KLUBB

Annonseinnhold: 2016 står for tur og Ricks har lagt planer for deg. Med rød løper, snø innendørs og ladde CO2-kanoner, burde den ultimate nyttårsaften være ganske bankers. Men det stopper ikke der. Akrobater, dansere, Groove Amigos og Madness Gangsters skal også være med på festen, spørsmålet er om du skal?

Av: Skog 

For når du omsider skal vinke farvel til 2016, så kan du gjøre det på to måter. Du kan gjøre det halvveis, og du kan gjøre det med et smell som gir gjenklang langt inn på nyåret. Ricks garanterer for sistnevnte med sin storslåtte nyttårsfest, som lover alt fra snømaskin til ballongsøyler, trapesdansere, akrobater og fyrverkeri til gjestene, (alt dette innendørs). Akrobatene på sin side er vant til å jobbe med stjerner som Chris Brown og Kylie Minouge, og er nå klare for å lage show for stjernene på Ricks.

Delta på årets nyttårsfest!

Ricks Villa trekker fulle hus hver helg!

Ricks Villa trekker fulle hus hver helg!

SEKS SHOW -ÉN NATT

For Ricks begynner å bli kjent for nettopp det; å ikke gjøre noe halvveis. Til gjengjeld har det smelt hver eneste helg siden åpning. Nå er gjengen på Ricks også klare for å ta på seg ansvaret for din nyttårsfeiring. En kveld de selv ser frem til.

– Det som setter prikken over i-en, må være trapesdanserne. Det er ganske spenstig å se de gjøre dansen fra et tak og fra scenen. Tre ganger skal de ut på scenen i løpet av kvelden, og det samme skal akrobatene. Deler du det opp blir det seks show fordelt utover natten. Men vi prøver i det hele tatt og ha fullt program hele kvelden. Fra gjestene kommer klokken ti, til de går hjem klokken tre.

–  I tillegg har vi åtte store CO2-kanoner med konfetti, som står og lader nå. Hvor mye det smeller vet jeg ikke – men det blir mye, avslører bookingansvarlig, Erik Vindenes.

Han har selv nyttårsaften som en av sine favorittdager i året, og har lang fartstid i utelivsbransjen.

– De siste åtte årene har jeg gått inn i det nye året her på Ricks. Det som er gøy med å være på jobb på en slik dag, er at de fleste gjestene er ugjenkjennelige. Mennene går i dress, og damene har på seg flotte kjoler, folk drikker bobler og stemningen er generelt i taket.

Tak, vegger, men også champagneflaskene har ballongdekor denne kvelden.

– MADNESS GANGSTERS ER KANSKJE ENDA MER CRAZY

Apropos champis. Erik har flydd inn en DJ-duo det er verdt å sprette flasken for. Groove Amigos hopper nemlig opp på hovedscenen når klokken slår tolv, med full kontroll og et forrykende show. Men de får riktignok ikke scenen helt for seg selv. Madness Gangsters er også hentet inn for å maksimere stemningen.

– Madness Gangsters er kanskje enda mer crazy. De er sånne galne gutter som kan finne på å hoppe ut i publikum, forteller Erik og konstaterer at det er sånn det bør være på en slik kveld.

ricks6ULULA I HAGEN

Erik mente også at det var på sin plass å fly inn den oslobaserte Dj-duoen Ulula, som også har gleden av å åpne kvelden. Klokken ti er de på plass i Hagen for å spille deilig deep house og kanskje noe funk eller brazilian bass. På spørsmål om hva som er det kjekkeste med årets siste dag, svarer de at det er akkurat det de skal gjøre denne nyttårsaften; å spille.

– Planen er å ha med rikelig musikk i ulike sjangre, slik at vi har noe for enhver smak. Deep house har pleid å funke veldig bra her på Ricks, men vi tenker også å dra frem noe kult innen funk og nyere house. Noe av det vi gleder oss mest til er  den stemningen du kun får på nyttårsaften, forteller Henriette Vindenes og Julie Reistad i Ulula.

Henriette, som er Bergenser, får en travel romjul og ikke minst nyttår dette året, da hun spiller på Ricks både andre juledag og selveste nyttårsaften.

– Jeg kommer med nattoget til Bergen tidlig julaften, fordi jeg må jobbe i Oslo på lillejulaften. Så flyr jeg tilbake til Oslo for enda mer jobb, før jeg endelig kommer tilbake igjen den 30. Etter jobb. Så julen min blir ganske hektisk, men det er sånn jeg liker det. Jeg får en fin jul med min far og mine brødre, i tillegg til at jeg får møte gode venner igjen her hjemme i Bergen, mens jeg er her, sier Henriette Vindenes.

– Mange har blandende følelser om å gå ut av et år og inn i et nytt, men vi er sikker på at stemningen vil være på topp. Det er noe helt eget med denne dagen, sier jentene samstemt.

ricksssss NÅR KLOKKEN SLÅR TOLV

Erik og gjengen har jobbet på spreng for å gjøre mest mulig stas på gjestene det minuttet vi går inn i det nye året.

Hva skjer på huset når klokken slår tolv?

– I tillegg til show, blir det konfettiregn som det synger etter. Vi jobber også med nedtellingsskjermer, ballongsøyler med tall på og en ballongportal. Det vil i det hele tatt bli mye overraskelser utover kvelden. Det er jo også mulig å gå ut å se på fyrverkeriet, selvsagt!

Avslutningsvis skal Groove Amigos og Madness Gangsters dele hovedscenen med et felles show. Vi får håpe taket i Villaen består, etter de er ferdig.

– Hvis jeg klarer å sprette meg en champis-flaske og står oppe på galleriet og nyter synet av et Ricks som tar fullstendig av, da er det det jeg gleder meg mest til. Og se at gjestene koser seg. Da er den champagnen fortjent, sier Erik med et smil.

Trykk her, og delta på årets nyttårsfest på Facebook.

Rabatterte earlybirdbilletter frem til 15.desember. (Begrenset antall.)

Følg Ricks på Instagram!

Kommentarer

kommentarer