uten-navn-2

TAKK FOR OSS, 2016

.. og velkommen, 2017! I løpet av dette året har det skjedd mye, både på verdensfronten og hos oss. Vi vil gjerne bruke denne anledningen til å takke alle som har hengt på, og som vi selvfølgelig også håper vil følge oss gjennom 2017. Her er de viktigste sakene(ifølge dere, aka lesertall) fra 2016.

Av: Thea Kristin H. Johannessen
Foto: Utetrend

Dette har vært tidenes mest forvirrende år. NetCom skiftet navn til Telia, Märtha Louise og Ari Behn kunngjorde skilsmisse og Donald Trump ble president i USA. Samtidig forlot store stjerner som Leonard Cohen, David Bowie, Prince og George Michael oss, og det var Cæsar-landesorg da Sossen Krogh sovnet stille inn i februar.

Obama og Biden-bromance rørte ved alles hjerter og løftet oss opp under presidentvalget, samtidig som SKAM tok oss med storm inn i året 2016. Vi må heller ikke glemme at Sylvi Listhaug har vært på alles lepper(på godt og vondt) gjennom hele året, og Kong Harald smalt til med årets mest rørende tale på den kongelige hagefesten.

Blant topp ti mest Googlede «Hva…?» og «Hvordan…?» finner vi «Hva betyr bae?», «Hva betyr lol?», «Hvordan regne prosent?» og «Hvordan koke egg?». For en gjeng vi er!

Så må vi selvfølgelig ikke glemme at vi rundet 10.000 likes(!) dette året, ELLER sakene vi skrev som engasjerte dere mest. Et gledelig gjensyn kommer her:

NOEN AV ÅRETS MEST LESTE SAKER

ricks
På topp ligger åpningen av Ricks. Ricks åpnet med et smell 10.september, og hei hvordan det gikk! Fullstappede lokaler og masse engasjement som vi håper holder koken også ut i det nye året.

Så kommer julekalenderen vår. Det var gøy å se at engasjementet var stort og at så mange deltok! Vi krysser fingrene for at alle som vant ble strålende fornøyd med sin premie. Denne tradisjonen fortsetter selvfølgelig også i 2017, så dere har et helt år på å samle opp flaks og god karma til neste julekalender.

julekalender
Bergens nye lekestue for voksne åpnet i mai, og alle vinket farvel til gode, gamle Exodus. Nyåpningen av Bar3 gikk som smurt.

Vintage, gjenbruk og klær virker som om er noe dere liker veldig godt, og saken om Ragni og Olines vintageparadis på Nøstet ble lest så det suste etter.

Så åpnet Klubb Jovial, Klubb Koks nyeste søsterbar!

Trekroneren står fremdeles stødig 70 år etter! Denne saken knuste nesten alle delerekorder, og det er morsomt å se hvor engasjerende den var.

trekroneren
Potetkjelleren reiste seg fra konkurs, og åpnet til alles store glede på nytt i 2016.

Bergen har hatt mange nyåpninger innen klær og interiør i 2016, og Janne & Julia i Strandgaten 66 var intet unntak!

jannejulia
Saken om gode gamle Dr. Wiesner, med 528 aksjonærer som eier både bygg og eiendom, var også en sak dere likte veldig godt.

ÅRETS MEST LESTE SPALTE

.. all ære til journalist Birgitte Skår sitt mesterverk «Lunsj på…». Vi håper dere fikk mange gode tips! Her kan dere finne oversikten over alle Lunsj-sakene vi publiserte dette året – et gledelig gjensyn med Kaffelade, Bastant, Bien Snackbar, Nobel Bopel og mange flere!

En annen spalte som også ble hyppig lest, er #BLIKJENT-spalten vår. Vi fikk et innblikk i livet til Fredrik Saroea, Dagny Johansen, Kjartan Lauritzen og Richard Johansen, blant annet. Ta en titt her!

EN LITEN HYLLEST TIL REDAKTØREN

Vår flotte redaktør Vilde forlater oss for å finne meningen med livet. Du har gjort en kanonjobb, og alltid med et smil – vi ønsker deg masse lykke til inn i det nye året!

vilde
Det blir spennende å se hva året 2017 har å komme med. Vi håper dere har satt dere (realistiske) nyttårsforsetter, gjør ting dere aldri har gjort før og tar vare på hverandre.

Godt nytt år fra alle oss i Utetrend!

10000likes

Kommentarer

kommentarer