Processed with VSCO with m2 preset

Nytt klubbkonsept til Østre

Gira på nye vibber og freshe beats? Da bør du sette av førstkommende lørdagskveld. Tellé Records introduserer nemlig en splitter ny type klubbkveld, på Østre.

Av: Kristiane Bråtveit Ekrheim

DJ-ene Mikal Telle og Anne Lilia Berge Strand skal lørdag sørge for en kveld utenom den tradisjonelle klubbstemningen vi vanligvis finner på utelivsarenaen i Bergen. Her skal det ikke være flaut å ta turen ut på dansegulvet.

– Vi ønsker å lage et slags «frirom» hvor fokuset er å spille musikk som får folk til å slippe seg løs, forteller Mikal.

Musikken du blir servert på lørdagskvelden kommer til å florere av ulike sjangre.

– Først og fremst kommer vi til å spille house-musikk som base. Vi kommer til å svinge innom sjangre som electro, pop, disco og rock, men fremdeles holde oss innenfor dansemusikk sjangeren.

Fire timer i drømmeland

Målet er å introdusere musikken på en slik måte at de klarer å holde publikums interesse gjennom hele kvelden.

– Det høres kanskje veldig klisje ut, men vi tenker å spille musikken som en slags «reise», slik at vi bygger opp stemningen. Noe vi ofte legger merke til på klubbfronten er at det blir spilt hits, eller «bangere» som det heter, kontinuerlig – med full guffe fra start til slutt. Det blir som om du skulle vært i en godtebutikk i fire timer. Og da blir du lei. Vi ønsker at gjestene skal holde på euforien, sier Mikal.

Processed with VSCO with m2 preset

Musikkmanager: Mikal Telle står blant annet bak suksessene Röyksopp, Datarock og Kings of Convenience.

Musikkmiljø i Bergen

Inspirasjon har de hentet fra utlandet, deriblant fra klubbene Fabric i London og Nitsa i Barcelona.

– Vi ønsker å bringe inn atmosfæren vi har sett fra klubber i utlandet og blande det med atmosfæren i Norge. Vi ønsker å spille musikk som ikke appellerer til hjernen, men til hoftene!

Konseptet kommer til å finne sted en gang i måneden, med håp om god respons og fullt hus. Her er alle velkommen uavhengig av alder og posisjon.

– En drøm er at det kommer masse mennesker med et åpent sinn som ønsker å danse. Vi håper at folk avslutter kvelden sliten og lykkelig, sier Mikal.

Interessert i nye DJ-er og produsenter

Om du skulle være interessert i å produsere og spille musikk, ønsker Tellé Records å komme i kontakt med deg. Eneste kriterium: være opptatt av å få folk til å danse.

– Vi åpner dørene for samarbeid med andre artister og produsenter, så det er bare til å fyre løs med henvendelser på Facebook. Send oss gjerne en link til Soundcloud eller lignende, avslutter Mikal.

Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer