FOTO TIL MARITA

ÅRETS OH’STORE HÅRTREND

Nytt år, nytt hår. Det finnes ingen grenser. I år er det året du kan leke, fra guttekort twiggy/pixie til store eller små krøller. La deg bli inspirert av årets trender.

Av: Marita Haugen
Foto: Pinterest

Hår og klær forflytter seg ofte sammen og går mot nye tiår. I år ser vi en sammenheng mellom 60, 70 og 80- tallet. Vi ser alt fra mye tekstur/ struktur til stritt og langt.

ÅRETS IT-LOOK: BANGS

Vi ser mange forskjellige varianter av luggen på runwayen i år. Som 90-tallets litt kortere variant, men feminin. Eller 70-tallets variant, med en litt mer utvokst lugg som også er med på å ramme inn ansiktet.

Er du lei av håret som alltid er i veien, men redd for store forandringer? Dette er et lett triks for å friske opp en frisyre du er lei av.

THE LOB

Dette er en lang bob som kler svært mange. En perfekt mellomlengde som er fin å leke med. Frisyren var en trend i fjor og fortsetter løpet i år.

BANGS

Foto: Pinterest

KORT HÅR ELLER SKINNA?

Trenger du en stor forandring? Hvorfor ikke bare klippe deg kort? Vi ser to forskjellige typer i år, pixie cut og skinhead.

FARGER

Naturlig og frisk er noen ord som beskriver hårtrenden veldig godt. Vi ser kalde bruntoner, både med og uten highlights. Selv om det er de naturlige tonene som dominerer catwalken, betyr ikke det at vi skal holde oss unna farger. De mest populære fargene blant kjendisene og modellene er rødt, grønt og burgunder.

Vi ser også pasteller i år, med litt mer pigmenterte toner. Så her handler det om å ikke være redd for å skille seg ut. Hold deg unna grått og lilla, prøv heller platina og hvitt.

Foto: Pinterest

Foto: Pinterest

BRAIDS AND DREADS

Fletter er selvfølgelig med oss videre i år også. Men det er viktig å leke seg mer, ikke bare gjøre ting du har sett på andre eller i blader. Jo mer oppfinnsomme vi er, jo bedre. Vi ser også Marc Jacobs med litt mer rufsete fletter og dreads med farger.

Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer