overdeler trendbildet

Trendy overdeler

I år ser vi mer teksturer i plagg enn det vi har gjort tidligere. Vi ser også den mer rebelske stilen blomstre opp. Hvilken av trendene er din favoritt?

Av: Marita Haugén
Foto: Nettbutikk

Box fit

Kortere silhuetter med bredere snitt. Ofte skuldersøm som er droppet ned på underarmen. Mangen tror at man ser bredere ut, men denne passformen har heller en tendens til å falle annerledes og faktisk være ganske flatterende.

Volanger

En av årets største trender. Kle deg i dette eller rusjer for å variere på antrekket og skape litt mer spenning.

Hoodies

Kombiner hoodien med mer elegante stoff, for å få en mer leken stil. Her er det ingen grenser. Vetements har i en god stund lekt med luksusversjoner av mer hverdagslige plagg. Sånn som den klassiske college-hettegenseren, joggebukser og flanellskjorter. Nå begynner vi å se ringvirkningene i fast fashion-butikker som H&M, Carlings, Weekday, Bik bok og Zara.

Sweatshirt med detaljer

Her ser vi både snøring som henger og som lager detaljer i stoffet. Er det snøring i livet på plagget? Kombiner gjerne med en skjorte under for mer tekstur.

Band t-skjorter er veldig i vinden. Her er det bare å velge og vrake. Dette er jo et plagg som finnes i uendelig mange varianter, men bare ett lite tips: forsøk å hold deg til band du liker.

 

Kommentarer

kommentarer