Bilde1

Den ultimate inspirasjonsguiden

Vi deler  våre bergensbaserte favoritter på Instagram, for vi  kan bare erklære her og nå at foto-appen er kommet for å bli.

Av: Maren Myrseth

Vennskap blir definert med «likes» og forhold starter med «følging». Nå som så å si hele verdens befolkning er på Instagram, så kan det være vanskelig å finne ut hvilke instagramprofiler man skal følge. Frykt ikke! Vi har laget en liste med forslag til ulike bergenbaserte Instagramprofiler som vi mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet.

@Stigy0

Denne profilen er for deg som vil se kul ut og være kul uten anstrengelse. Trenger du inspirasjon til hva du skal  ha på deg så er det mye å finne her. Fargerike hatter og kule tatoveringer er det mye av. Stigy0 tar bilder av klær, briller og litt kunst. Antrekkene hans, som ofte er et gjentakende motiv, er fargerike men likevel veldig laidback. Vi er store fans.

@Elisehisdal

?

A post shared by Elise Hisdal Johannessen (@elisehisdal) on

Vil du ha lykke og kreativitet i en og samme pakke da bør du følge denne dama. Hennes bruk av kule effekter på bildene vil sprike opp feeden din og hennes store glis vil få enhver kyniker til å tenke at livet ikke er så verst. Fokuset her ligger på kunst, kule bygninger og mye glede. Denne dama er instagoals! I tillegg er hun redaktør for magasinet Well Behaved Daily.

@Marcusvaleur

Tourist level 10/10 in Tokyo today ✌?

A post shared by Marcus Valeur (@marcusvaleur) on

Liker du reise, action og bilder tatt av ekstrem høy kvalitet så er dette instagramprofilen for deg.  Denne fyren lever det livet en hver dødelig begjærer, men kanskje ikke tør å leve. Her er det kule biler, utrolige locations og mye solskinn. Den ultimate profil for alle livsnytere og drømmere. Vi har drømt oss bort for lenge siden.

@Vhkmakeup

Sminke har blitt utrolig populært de siste årene. Interessen er høyere enn den noen gang har vært. Denne profilen synes vi fortjener litt oppmerksomhet nettopp fordi den vil tilfredstille enhver sminkeentusiast på alle nivå. Her får vi både bilder av enklere makeup-looks og nærmest uoppnåelige kunstverk. Alle makeup-lookene er mesterverk og det å bruke sminke som en kunstart  kommer ikke bedre frem enn her.

@Roger666nilsen

Liker du masse selvironi og dagsaktuelle vitser så bør du følge denne karen. Mye politiske punchlines og småfrekkiser her og der. Denne profilen er altså ikke for de skjøreste. Vil du ha en latter om dagen så vet du hva du burde gjøre.

@Javisuperlol

Denne kule dama har en profil som er midt i blinken for alle vintage-elskere. Er du en av de som elsker Adidas så har du kommet til den rette profilen, for her er det plenty. Fokuset i denne profilen er mest på klær, og ikke uten grunn. Hun klarer å sette sammen rare og kule vintage-plagg til noe som ikke kan beskrives som noe mindre enn pur genialitet. Vi følger henne og det burde du også.

En beskjeden pose.

A post shared by Javisuperlol (@javisuperlol) on

@Sofieaarnes

????

A post shared by SOFIE ÅRNES (@sofieaarnes) on

Chic, fierce og unik er slik vi vil beskrive denne siste instagramprofilen. Denne dama er ikke redd for å ta risker i klesstilen. Hun har en smak uten like og får nesten alt til å se high fashion ut. Er du en av de som elsker mote, men er så ufattelig lei av å gå i svart hele tiden da burde du virkelig følge denne dama for å få inspirasjon og ikke minst mot til å gjøre noe annerledes i klesveien.

Helt avsluttende så synes vi også du burde følge oss på Instagram for litt tull og tøys fra redaksjonen, teasing av kommende saker, og annet som rører seg i Bergen by. Følg oss på @utetrend!

Kommentarer

kommentarer