SAMSUNG CAMERA PICTURES

Inviterer nye og gamle gjester til vårfest på Taket

Taket på Zachariasbryggen vier en hel helg til sesongåpning. Nå inviterer de deg med på festen. Er du klar?

//Annonseinnhold

Av: SKOG

De første vårtegnene har meldt seg, men et av de sikreste vårtegnene av de alle finner ikke sted før på månedens siste dag. Neppe tilfeldig. Taket ønsket naturligvis å vie en hel helg til sin sesongåpning, og hva passer vel da bedre enn en å ønske varmere dager velkommen med 360 graders utsikt mot Fløyen, Fisketorget og Vågen, mens man nyter den nye drinkmenyen på huset?

Eller kanskje er det gratis shuffleboard med gode venner som skal til for å få deg i vårstemning? Ikke vet vi, men det vi vet er at du er invitert til en åpningshelg du ikke vil gå glipp av med spennende overraskelser, nye menyer, masse lek og mye moro. Meld deg på arrangementet her.

Fra Taket kan du nyte utsikten ut mot sentrum, Vågen, Fløyen og Fisketorget.

Hos gjengen på taket er sommerstemningen allerede intakt. Det at det er tid for sesongåpning tyder nemlig på at vi går gladere tider i møte.

– For meg er dette som snøklokkene, det er jo et vårtegn. Nå begynner sesongen og vi ser frem mot lysere tider. Den stemningen du får når du sitter  oppe på dagtid i solen, finner roen og følger med på båtlivet nede på Bryggen, mens du gjerne spiser et rekesmørbrød eller litt kamskjell? Ingenting slår det, sier markedssjef Christine Marshall.

Hun får støtte fra resten av teamet som selvsagt ønsker fullt trøkk på kveldene også, der smørbrød kan byttes ut med sjømat og hvitvin. Om det kommer en dråpe gjør det heller ingenting.

– Nei vi har jo tak, he-he.

Ibizavibber og livemusikk

– Det er noe med å være midt i sentrum, så sentralt som du får det. Det er helt stille rundt deg og du kan ikke høre bilene. Du havner i din egen boble, sammen med gode venner,  sier Elisabeth Steinsvik som er baransvarlig på Taket. Hun og resten av teamet gleder seg stort til å ta imot nye og gamle gjester, og er allerede i gang med klargjøringen av Taket, noe som også innebærer å teste drinkene.

– Vi klager ikke, nei, ler jentene. Noe av det de gleder seg aller mest til på åpningen er saksofonisten Demian Arrayo og trompetspiller Ruben Hernandez.

– Det kommer nok til å bli et vanvittig show. Det har jo blitt en stor greie i Marbella og på Ibizia med livemusikk sammen med Dj-settet. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det høres ut her oppe på Taket. Jeg tror det blir bra, fastslår Elisabeth.

Nå kan du nyte kamskjell og drinker i solen

Denne sesongen har gjengen slått på stortrommen. Menyer har blitt skiftet ut, og matserveringen som har vært fraværende noen sesonger er nå tilbake.

– I år har vi en helt egen meny for Taket. Man kan  for eksempel nyte blåskjell og rekesmørbrød. Vi tok oss selv litt i nakken siden det var så stor etterspørsel i fjor. Jeg tror og håper folk blir glad for dette tiltaket, sier Elisabeth.

Drinkmenyen har også fått en saftig oppgradering. Det er bær, frukter og gode smaker som preger den nye menyen. Målet er at det både skal smake og se fresht ut, forklarer gjengen på Taket, som har hatt i bakhodet at man spiser med øyene først.

– ­Festen fortsetter inne med gratis shuffleboard

Stengetidene på Taket er som med alle andre uteserveringer lovregulert, derfor har de funnet på noen gøye og kreative løsninger for å bevare den gode stemningen langt ut i de sene nattetimer.

– Vi har slått oss sammen med Bryggeriet, og fått en ny trapp som skal tas i bruk. Den vil føre alle våre gjester ned til barområdet på Bryggeriet hvor Dj-en vil fortsette å spille. Her nede finner man coctailbar, egen ølbar, samme type musikk som på Taket og gratis shuffleboard hver helg fremover. Festen stopper altså ikke, ler gjengen samstemt.

Det er med andre ord klart for en feststemt sesong på Taket i samarbeid med Bryggeriet. Nå venter de bare på å se deg på åpningen!

Informasjon

Sted: Taket, Zachariasbryggen

Dresscode: pent

Booking:  555 53 155/ christine@ricks.no

CC: gratis

Kommentarer

kommentarer