bilde 4

Kaibosh byr på kvalitetssikret gjenbruk

I disse tider er gjenbruk og vintage den store trenden. Grunnen til dette er at vi alle vil være mer unik for en billig penge. Det å kunne si at man er miljøvennlig når man kjøper klær virker nesten for godt til å være sant. Loppemarkeder er jo selve kjernen til disse fordelene. Hva vil skje når et kvalitetsloppis kommer på banen, førstkommende lørdag?

Kaibosh Bergen skal nå arrangere et loppemarked av høy kvalitet –  et «Kvalitetsloppis». Vi har snakket med arrangør Cecilie Takle for å få svar på alle spørsmål vi har rundt dette.

Av: Maren Myrseth
Foto: Amy Marshall Jonassen/Ottogarden på Unneland

Takle forteller oss at Kvalitetsloppis er et loppemarked av høyere kvalitet. De har gjort en litt mer kritisk utvelging av selgere enn en kanskje ville ha gjort på et ordinært loppemarked. Dette sikrer kvalitet og et bredt utvalg til de besøkende.

Kaibosh inviterer deg til Kvalitetsloppis.

– Interessen for å delta på markedet har vært stor, noe jeg er svært fornøyd med. Plassene ble raskt fylt opp, og det planlegges allerede et nytt marked rundt sommerstid. Min erfaring så langt tilsier at folk sitter på veldig mye bra som fortjener et nytt, kjærlig hjem.

Besøkende kan glede seg til  design fra både inn- og utland, stoler, interiørartikler, bruksgjenstander, pen second hand og kul vintage. Populære merkenavn som Acne, Comme des Garçons PLAY og Palace er kun en liten del av det som vil bli solgt her.

– Glad for å ha med nyoppstartede Clay

 – Alt fra moteinteresserte unge og eldre selgere til etablerte forhandlere av kvalitetsvintage og second hand vil være å finne i våre lokaler. For å nevne noen er vi ekstra glad for å ha med Ottogarden på Unneland, Antikustom og nyoppstartede Clay.

 – Kaibosh Bergen jobber lokalt gjennom hele året, med mange ulike eventer, sier Takle til Utetrend.

De arrangerte et meget suksessfullt julemarked i fjor med aktører som Mangschou, Fitjar Island, Matkollektivet og Bare Vestland. De har også arrangert konserter i samarbeid med MADE, og Dj battle sammen med med appen Vibble.

– Nå ønsket vi å arrangere et bra loppemarked. Våren er jo et perfekt tidspunkt for dette!

Takle forteller at hun synes det er utelukkende positivt at gjenbruk har blitt så populært.

– Det både kastes og produseres for mye i dag. Ved siden av dette er jo mote og interiør som oftest trender som kommer tilbake, så her har man en perfekt mulighet til å sikre seg noe originalt og unikt.

Interessert i mer?

LIK oss på Facebook og bli oppdatert med spennende artikler og annet fra Bergen og omegn.

Kommentarer

kommentarer