medi

Bergensere med ny take away app

Annonsørinnhold: De tre gode vennene Medi Salehi, Akram Tawafi og Tahir Zebari har nå gjennom sin take away bedrift lansert en splitter ny app. Med denne kan man bestille mat fra mange restauranter av ypperste kvalitet her i Bergen. Det beste med det hele; at man kan få det levert uansett hvor man er. Vi snakket med Medi og Akram.

 Av: Maren Myrseth

Foto: Ole Kristian Olsen

– Vi lanserte app nå fordi vi tenkte at app var den enkleste måten å bestille på. Alle har jo en smarttelefon så det var det mest aktuelle valget, forteller Medi og Akram til Utetrend.

Appen er enkel å laste ned og man kan opprette en bruker hvor man får oversikt over hvilke restauranter Home on Time samarbeider med. Med få enkle klikk så har man bestilt maten med levering på døren.

– Det er også mulighet til å se på historikken sin på appen over tidligere ordre. Hvor man ser hvor og hva man har spist slik at man kan prøve noe nytt senere eventuelt, forteller Akram ivrig.

De tre vennene er også veldig opptatte av å være miljøvennlige som en bedrift. Nettopp av denne grunnen leveres all den gode maten med el-biler.

Sushi fra Cyclo

– Vi føler at samfunnet er veldig miljøfiksert og vi ville holde tritt med det. I tillegg så er vi veldig miljøbevisste selv. Hvis vi kan gå fram som eksempel ved å kun bruke el-biler som transportmidler. Da kan andre se at det faktisk lar seg gjøre.

Medi og Akram kan også ikke understreke nok hvor utrolig viktig det er med en eksemplarisk kundeservice.

– Siden vi startet så opplever vi at hvis folk er misfornøyd så får man høre det med en gang. Tillbakemeldinger på Facebook lærer vi mye av. Foreløpig har vi hatt mange gode tilbakemeldinger og det skal vi prøve å opprettholde, forteller Medi.

–Er du misfornøyd med maten eller leveringen gjør det ingenting. Vårt fokus er at kunden skal tilfredstilles 100 prosent. Det er bare å ringe så fikser vi det med en gang. Det tar ikke flere uker før du får pengene tilbake for eksempel. For oss så er kunden alltid vår konge!

– Samtidig samarbeider vi kun med de beste fra Bergen. Vi har selvsagt fått noen forespørsler fra restauranter som vi takket nei til fordi vi følte at kvaliteten ikke holdte. Kvaliteten skal alltid komme først.

 Det hele startet da Medi, Akram og Tahir satt en helg å spilte Fifa. Da de plutselig fikk lyst på noe ordentlig god mat. Det som var alternativene den gang av takeaway var veldig beskjedent og begrenset seg til noe enklere gatekjøkken.

– Så kom vi på at vi kunne starte et selskap hvor man kunne få levert mat fra de virkelig utsøkte restaurantene, forteller Medi og Akram til Utetrend.

Etter litt planlegging og grubling så bestemte de seg for å lansere nettsiden sin, men før de lanserte så kom det et liknende selskap til Bergen.

– Det var både positivt og skremmende. Det gav oss en liten push slik at vi kunne skille oss fra dem. Vi har ikke tenkt på dem som konkurrenter i utgangspunktet. Det har egentlig styrket oss.

Alle tre er synes det er veldig viktig å jobbe tett med restaurantene og blitt kjent med rutinene.

– Vi gav oss ut på en usikker reise når vi bestemte oss for å gjøre dette. Men, siden den dagen vi startet så har vi lært ufattelig mye. Alt var ganske nytt og vi lærte mye av å gjøre.

Når vi spurte Medi og Akram om hva slags mat de likte å spise så var Taco en storfavoritt hos begge to.

– Jeg må innrømme at smaken som sitter igjen etter man har spist en taco er veldig god. Ellers er jeg veldig glad i kinesisk og sushi, sier Akram.

 

Last ned applikasjonen deres her:

 

 

Kommentarer

kommentarer