IMG_5440

Inviterer til sommerparty hver fredag

Annonsørinnhold: På fredag skjer det, ifølge Kjartan Laurtizen. I dette tilfellet stemmer det. Jacob Aall disker opp med et nytt, sommerlig fredagskonsept for alle som vil feire helg og varmegrader (og trenger to dager på å bli menneske igjen). De lover priser så vennlige at du også har råd til ferie i år, og i kjent stil er takhøyden himmelhøy og drinkene like søte som Sebastian Fluge i døren.

Av: Utetrend

Det har seg nemlig slik at sommeren så smått har begynt å melde sin ankomst. Vi fikk en liten «hallaos» fra værgudene sist uke, og dette vil Jacob Aall feire med en sesongåpning for sitt nye sommerkonsept «Sommerklubben». På fredag var det soft launch for klubben som skal gi deg gode priser, god stemning og musikk hver fredag gjennom hele sommeren. For én ting er sikkert; Jacob Aall og sommeren hører sammen som nål og tråd, som is og solskinn. Og slik har det vært i alle år.

Avbildet: Sebastian Fluge

Palmer, lys og lokale Dj’s

Selve konseptlanseringen går av stabelen førskommende fredag med Dj Julian Hasti bak spakene, en splitter ny drikkemeny og en takterasse som er pyntet og klar for festivitas.

En annen som er klar for fest og moro er Sebastian Fluge, vert på Jacob Aall og dermed også vert for Sommerklubben. Han gleder seg til å ta imot gjester og vise hva det nye sommerkonseptet har i gjerdet for de feststemte gjestene på byens største takterrasse.

– Nå på fredag åpner vi opp hele uteserveringen, vår utebar og pynter med blomster, palmer og lys. Vi skal gjøre det ordentlig sommerkoselig, forteller han.

Etter sommerklubbens lansering på fredag er det meldt sommer og sol på Jacob Aall ut hele august. I det tidsrommet kan man glede seg over platespinning fra lokale Djs med ulike musikkstiler – hver eneste uke.

Skal vi tro Kjartan Lauritzen er fredag den ultimate festdagen, så at valget falt på nettopp fredag er neppe tilfeldig.

– He-he, ja vi prøver å samle alle festglade fredagsentusiaster på et og samme sted. Det skal være en pulserende, sosial møteplass hvor man kan henge og feste i et åpent miljø.

Sommerklubbens egenkomponerte meny består av nøye utvalgte produkter som er tilpasset sesong og sted. Fluge lover at der stemningen går opp, går prisene ned.

– Til og med den fattigste student har muligheten til å kose seg her, påpeker han.

Det vil bli muligheter for å sitte ute frem til klokken 01:30 hver fredag. Serveringen stenger klokken 01:00, men innendørs er det fortsatt forfriskninger å få i baren frem til klokken 02:30. Likevel oppfordrer de til å komme tidlig.

Den splitter nye drinkmenyen har sommerlig preg og vennlige priser.

Afterwork

Ikke nok med at Sommerklubben inviterer deg på moro fra klokken 21:00 hver fredag fremover. Sommerklubben har nemlig fått seg en lillebror som fødtes litt tidligere på fredagen. Fra klokken 16:00 på fredagene kan man fra nå av komme på Afterwork-konseptet til Jacob Aall. Der blir det miniburgere til 49 kroner, mens du nyter den eksklusive drinkmenyen i pulserende omgivelser på byens hotspot denne sommeren.

Avbildet: Julia Nyland

En som har hatt «fredag på Jacob Aall» som et ukentlig gjøremål er  blogger og butikkinnehaver, Julia Nyland. Hun kan med glede gå god for stemningen og har store håp for sommersesong på “Jacoben”.

– Jeg ble introdusert for Jacob Aall med en gang jeg flyttet hit. Siden dét har jeg gått her, forteller hun, og legger til at det tidligere fredagskonseptet «Barbados» var en stor favoritt. Nå gleder hun seg til å introduseres for noe nytt.

Hva gleder du deg mest til med det nye konseptet?

– Det er så deilig å sitte ute hvis det blir fint vær. Nå har det jo holdt seg rimelig bra nå i det siste, så vi får satse på at det fortsetter. Det jeg gleder meg mest til er å se alle de hyggelige menneskene som pleier å være her. Vi har hatt mange gode stunder på Jacob Aall, sier moldenseren.

Ønsker du også å ta del i moroen på byens største takterasse? Da bør du stille på åpningsfest førstkommende fredag. Meld deg på eventet her.

Kommentarer

kommentarer