Bilde1

Ukens nye musikkvideoer

Sist uke har både Lyse Netter, Shakanaka og Dagny sluppet nye musikkvideoer. Sjekk de ut her!

Av: Michelle Kleveland

Foto: Lyse Netter

LYSE NETTER – PRØVA IGJEN

I mai slapp det nye nordlandsbandet Lyse Netter sin første låt. Bandet består av Endre Thesen Harnes, Øystein Falch Alsos, Isak Falch Alsos, Lars Haug Nilsen og Sverre Tollefsen Laupstad. Til tross for at guttene bor i Oslo, understreker de at de er et fullblods lofot-band. Selv beskriver de musikken sin som «friskt og catchy popsound ispedd 80-tallsentusiasme og dansegolvvennlig poprock».

Til musikkvideoen skriver de: «Vi vil med denne videoen feire alt som er godt, bra og fint. VHS + karaoke + sommer + nakenbading = kjærlighet!»


SHAKANAKA – MEDISIN

«Sjekk ut vår nye låt medisin, eksklusiv på videoformat. du finner den på ingen av streamingtjenestene» skriver bergensduoen Shakanaka. Duoen, bestående av Toggi og Egge, spiller fengende punk-rock, og har blant annet blitt kåret til Ukas Urørt. Til Utetrend sier de:

– Låten handler ikke om noe spesielt. Noen tekster bare kommer på noen sekunder, og da tenker vi at det er bedre å ta vare på det spontane enn å sitte og overanalysere. Hele teksten kom ned samtidig på 1-2-3 for lenge siden. Alle som hører den kan få velge selv hva den handler om.

Shakanaka forteller at de har mange låter liggende, men at de bare bestemte seg for å gi ut låten nå.

– Vi gir den ut eksklusivt på videoformat fordi vi bestemte oss for å gi den ut i går. I går bare følte vi at vi burde legge den ut. Dessuten spiller vi på Bergenfest, så derfor er det sikkert sunt å holde seg litt aktiv. Kanskje den kommer på streaming etter hvert, men den blir ikke en del av noe EP eller album.DAGNY – WEARING NOTHING

Dagny har tidligere sluppet låtene «Fool’s Gold» og «Backbeat». I juni slapp hun låten «Wearing Nothing» som fikk over to millioner avspillinger på halvannen uke. Nå er endelig musikkvideoen ute. Tromsøjenten har fått mye oppmerksomhet det siste året, og Spotify har spådd låten til å bli en av årets store sommerhits. Du ser også Dagny på Bergenfest.

Kommentarer

kommentarer