anakin 444

Fruktfatet med Anne Kim Thordsen

Et fruktfat har farger og fasonger for enhver smak, og farger og fasonger får vi nok av i «Fruktfatet» – spalten hvor vi diskuterer personlig stil og identitet med kule folk.

Av: Susann Hellesnes

Anne Kim Thordsen er vinkelner, medeier av Typ Bergen og på gaten skiller hun seg godt ut med sin komfortable og sporty garderobe. Noe sier oss at denne damen er ganske moteinteressert. På tide å finne det ut!

Hei Anne! Så fin og chill du ser ut i dag, hva tenkte du når du kledde på deg?

– Tusen takk. Det er veldig enkelt for meg.. For tiden kjører jeg det jeg kaller for ”sett”. Det andre vil kalle for uniformer i grunn. For jeg har faktisk veldig lite klær og går stor sett i det samme. Mye av garderoben min minner om hverandre.

Anne har på seg nye sko som hun kjøpte til jobb, en deilig joggebukse og en cap fra Gosha Rubchienskyi, som hun kjøpte i New York.

Hvordan enkelt da?

– Jeg kjøper for eksempel to par av en bukse hvis jeg liker den. Alt går på humøret mitt, jeg har alltid noe som passer til mine forskjellige humør.

He-he. Er du kresen da?

– Ja, jeg er ganske kresen når det kommer til klær. Jeg går ikke i noe crazy.

Jeg har lagt merke til at du kler deg veldig komfortabelt, men hvordan vil du beskrive stilen din selv?

– Jeg vil si en blanding av badmington-treningsklær, og klær fra den perioden jeg danset breakdance. Jeg er veldig inspirert av japanske klær. Nå kan jeg ingenting om japansk motehistorie, men jeg tror det, altså!

Herlig. Hva hadde du ikke tatt på deg, selv om du fikk betalt?

– Jeg vil si at BH er riktig svar, men jeg er rimelig åpen. Hadde dere betalt meg hadde jeg nok tatt det på ;)

Hadde vi bare hatt budsjett… Men du, hva er den viktigste delen i en outfit for deg?

–  Integritet. For selv om en person har selvtillit kan antrekket fortsatt være stygt. Men hvis personen eier det, fordi personen har en innsikt i hva som kler han/henne og en kreativitet og et intellekt til å uttrykke dette, så synes jeg det taler sterkere, uansett alder, klassisk mote, trend og popkultur.

Bra svart! Hva er filosofien bak din måte å kle deg på?

– Jeg er veldig forsimplet i min måte å kle meg på i forhold til alt som skjer inni hodet mitt. Det simpleste ved meg er nok klestilen.

Ca-ching. Hvor handler du klær da?

– Jeg liker viben inne på Lot 333, også kjøper jeg mye basics på Weekday.

Det er ikke humoren det skal stå på.

Kommentarer

kommentarer