fredrik o

Fruktfatet med Fredrik Opoku

Et fruktfat har farger og fasonger for enhver smak, og farger og fasonger får vi nok av i <<Fruktfatet>> – spalten hvor vi diskuterer personlig stil og identitet med kule folk.

Av: Kumba Bonga

Fredrik,  eller «Freddy The Krüger» som mange kjenner han som, er å se som DJ og barback på Klubb Kok i helgene, og ansatt hos Carlings i ukedager. Mange er nysgjerrige på stilen til den unge bergenseren, så vi tok en prat med han.

Hey Fredrik, du var ganske stilig i dag, hvordan har du satt  sammen antrekket?

– Jeg har tenkt på antrekket siden den dagen du sendte meg melding angående intervjuet. Så jeg har forberedt meg!

Aha, så det var ikke så tilfeldig, nei?

– Hmm, skjorten er tilfeldig da, mens jakken og buksen er nøye gjennomtenkt! He he

Hvordan vil du beskrive stilen din?

– Dette er spørsmålet jeg har gruet meg mest til, men «unik» er det ene ordet som beskriver stilen min.

Bra svart! Hva er noe du aldri kunne gått med, selv om du fikk betalt?

– Ingenting. Jeg er åpen for alt. Jeg kan gå med det meste visst jeg kan “pull it of”, liksom…

Så vi kan forvente å se deg i et rosa skjørt?

– Haha, ja om jeg hadde kledd det så!

Jeg er nysgjerrig, hvor handler du klærne dine?

– Over alt! Alt ifra Carlings, Volt, Fretex eller second hand. Jeg liker både nye og brukte klær for å best vise hvem jeg er.

Det er helt klart, man ser deg  i hvert fall! Men hvordan har stilen din endret seg gjennom årene?

– Jeg har alltid utforsket. Jeg husker da jeg var liten, så var jeg så fascinert over stilen til Michael Jackson. Jeg syns det var kult med en hvit dress og et svart bånd rundt hånden. Han har helt klart hatt en stor påvirkning. Så har du blant annet A$AP Rocky og hele den gjengen der og Young Thug som viste meg at gutter også kunne gå i jenteklær. Det fikk meg til å tenke «wow, er det lov? N*gga damn».

Haha og resten er vel historie. Har du noe tips til andre om stil?

– Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Ser du noe du har lyst å teste, så kjør på. Jeg hører ofte folk snakke om hvor kule andre er. Vet du hva? Eneste grunnen til at man tenker sånt er fordi de rocker det. Så våg å tørre!

Siste spørsmål: selvtillit påvirker hvordan man kler seg og bærer seg, så på en skala fra 1-10, hvor ligger din?

– Ok, det er et tricky spørsmål det der! 6-7 kanskje? Nei vent, 7 på en dårlig dag og 8 på en god dag. Men la meg bare si at jeg er ganske humble av meg!

Kommentarer

kommentarer