fem på gaten 7

5 på gaten med god stil

God stil finner man over alt, uansett alder, nasjonalitet og kjønn. Vi setter lys på noen av de stiligste menneskene sett rundt omkring i Bergens gater. 

Av: Kumba Bonga

 Hadde man hatt muligheten til å stoppe alle med god stil man så på gaten, bussen eller butikken ville ikke verden gått rundt. Derfor gjør vi det for dere. 5 på gaten handler om å presentere de unike og fantastiske folkene man gjerne vil ha som bestevenn. Hadde man bare turt å snakke til dem.

Sigrid Ransedokken, 20 år, Bergen

Tror du det finnes liv på andre planeter?
– Ja. Tror nok ikke det finnes grønne, menneskelignende ting, men liv som i mikrober finner der ute. Vann er nøkkelen til liv her på jorden og nå i nyere tid har man funnet is på forskjellige måner og planeter – dermed vil det vise seg å være vekst! Men hadde vært gøy om det fantes grønne romvesener!

Kim-Andreas Oen, 24 år, Minde

Hvem var siste du ringte og hva handlet samtalen om?

– Thomas Breveglieri var siste jeg ringte og spurte om han var klar for et intervjuet med Utetrend. Det var basically det!

Princess Dayo Williams, 21 år, Stockholm

Hva er ditt beste dating tips?
– Haha, jeg syns det er viktig at man er seg selv og ikke overtenker alt. Man må også være chill, ingen liker en stresset person. Så der har du det, rett og slett!

Thomas Breveglieri Bjørseth, 21 år, Olsvik

Hva er din favoritt-kroppsdel på det motsatte kjønn?

– Pupper? Jeg er glad i pupper. Det første jeg legger merke til er smil, så går det nedover til slutt.

Sofie Grant Hansen, 21 år, Sandviken

Hvorfor tror du gutter grinder på jenter på dansegulvet?– Haha, for å vise frem sine seksuelle moves tipper jeg!

Kommentarer

kommentarer