sufian

Fruktfatet med Sufian Mulumba

Et fruktfat har farger og fasonger for enhver smak, og farger og fasonger får vi nok av i <<Fruktfatet>> – spalten hvor vi diskuterer personlig stil og identitet med kule folk.

Av: Kumba Bonga

Sufian går under navnet <<Trap Activist>> på Instagram, mens venner kaller han for ”ghost”. Den 22 år gamle skateren har en avslappet og kul klesstil. Hvor han henter inspirasjon fra var vi nysgjerrig på. Så vi møtte opp med han for å få svar på blant annet dette.

Hey Sufian, gøy antrekk! Hvordan vil du beskrive klesstilen din?

– Jeg vil beskrive den som enkel, men sammensatt. Er glad i en god bukse og noen kule sko til, men jeg må si at de fleste antrekkene mine er situasjonsbaserte. Jeg kjøper det jeg syns passer meg og styrer unna å konkurrere med andre gutter. Rett og slett!

 Dagens antrekk kommer fra…?

– Buksen og jakken er kjøpt på nettsiden Etsy, der jeg blant annet drev og kjøpte inn og solgte klær før. Luen kjøpte jeg på Ebay mens genseren kjøpte jeg på Cubus fordi jeg likte stripene veldig godt, ha-ha! Jeg handler mange av buksene mine på Fretex fordi en finner masse gammelt, noe jeg syns er kult. PEPPER er også en butikk jeg liker, men jeg fucker ikke med dem lenger fordi man blir blakk etter å kjøpe kun ett plagg!

Du sier noe der, det er fint, men dyrt! Er det noe du ikke kunne gått med, selv mot betaling?

– Den er enkel; jeg kunne aldri gått i en kjole. Dameklær generelt.

Så om jeg sier du får 10k for å gå i en kjole, hva sier du da?

– Spørs hvor lenge jeg måtte gått med den og hvordan den ser ut! Så lenge jeg ikke går naken og kjolen ikke har masse blomster på så sier jeg fuck It! Haha, 10 tusen for å gå med en kjole? Lett.

Har du et plagg i klesskapet du ikke kunne vært foruten?

– Jeg har en denimjakke jeg har gjort ulike design på selv. Hver eneste gang jeg går inn i klesskapet og ser den blir jeg glad og stolt. Jeg har litt ulik skrift, kunst og logoen min på. Jeg syns den er ganske kul!

Indeed, den høres kul ut! Men hvordan inntrykk prøver du å gi til andre med stilen din?

– Hmm, Som en som ikke prøver for hardt å være en han ikke er. Som sagt så er jeg avslappet i stilen.

Kult da! Jeg lurer på hva farger du som oftest går med?

– Har fått høre at jeg kler gult, noe som er kult! Jeg er også veldig glad i mørkeblå og lyseblå, for ikke å glemme svart. All black everything!

Har skatemiljøet påvirket hvordan du kler deg?

– Ha-ha, ja naturligvis, men jeg liker å mixe det opp litt. Jeg blir inspirert av mye forskjellig og siden jeg faller mye går det i hullete bukser og løse gensere for å få luft mens jeg trikser. Men i bunn og grunn har ikke skating forandret så mye på hvordan jeg kler på meg.

 Sist men ikke minst; Dine tips til andre som prøver å finne sin stil?

– Hvor enn jeg går ser jeg folk med Supreme og FILA merket på seg, personlig syns jeg det blir for mainstream. Jeg styrer unna å handle så mye fra kjente butikker som Carlings, H&M og Tennis fordi alle går med det samme. Folk burde sjekke ut butikker som Fretex og Etsy der man kan finne masse kult som ikke alle har. Ikke vær en copycat, men heller tørre å være seg selv!

Kommentarer

kommentarer