IMG_6573

Sonny Alven åpner høsten hos Rick’s med et smell

Av: Utetrend Redaksjon

Etter et helt ellevilt år, er tiden inne for å ringe høsten inn på ny. Rick’s starter sesongen med et smell med den eminente Sonny Alven som hovednummer. Kvelden blir komplett med trioen M3 Show, DJ Aiano, DJ Didrik Thulin, DJ Ivan-ski og DJ Triki.

Unge voksne, studenter og andre kan glede seg til en ny høst med pulserende klubbfølelse fordelt på 4 forskjellige klubbrom midt i Bergen Sentrum.

Annonsørinnhold

Besøk Rick’s nå i 3D: http://showcase3d.no/3d-model/DJ/skinned/

I harmoni med høsten vil det også skje noen nye endringer hos Rick’s.

Erik Vindenes er ansvarlig for booking og gleder seg til sesongen skal begynne.

– Høsten kommer til å bli helt rå hos Rick’s! Vi har blant annet fått ny lysrigg i hovedsalen og nye studentmenyer. Musikken vil også bli tatt til et helt nytt nivå i høst!

Sesongåpningen

Den store kvelden nærmer seg med stormskritt. I alle rommene vil det være full fest og god stemning.

I Rick’s Villa vil det være gitarshow av M3 SHOW med elektrisk fiolin, saksofon og gitar. Denne trioen rocker verdens største klubbscener med sine kreative sammensatte toner. En blanding av deephouse og spontane miksede elektroniske toner garanterer en god vibe.

Du vil i tillegg kunne oppleve luftakrobater dansende i synkroniserte bevegelser fra taket i takt med musikken. DJ Aiano vil også være med å fylle dansegulvet denne kvelden.

Kveldens høydepunkt Sonny Alven stikker også en tur innom villaen. Han kommer  til å fylle huset til randen og får enhver skeptiker til å vrikke med dansefoten. Bergenseren ble først kjent for “Our Youth (feat. EMMI)”, som strømmet over 27 millioner ganger. Nå har han nylig gitt ut “GIRLS EP» og har nå 2 millioner månedlige lyttere på Spotify.

Sonny Alven åpner høsten på Rick’s med et smell.

I Hagen kan en ta seg en forfriskende kveld og ha det festlig under mingle omgivelser. Her sørger Didrik Thulin for underholdningen. Bergenseren fra Fana har hele livet sitt holdt på med musikk før han for noen år siden slo til med den pop elektroniske trioen WDSTCK. Som en del av hans videre karriere venter han nå å skrive låter for de største EDM selskapene i USA.

Hemsen kan du ta med deg gjengen, senke skuldrene og oppleve allsang av alle slag. Her finner du det beste fra 80 og 90 tallet med DJ Trik som stemningsgaranti.

I Jungelen med Ivan-Ski

I Jungelen kan du ta med deg danseløven din, og bevege deg i takt med de deilige rytmene som hip-hop jungelen har å by på.

Vi kan med stor glede garantere dere en kul kveld med DJ Ivan-Ski som underholdning. Ivan Limanski, bedre kjent under scenenavnet «Ivan-Ski” er en russisk & norsk plateprodusent, vinylsamler, musiker og beatmaker. I over ni år har Ivan-Ski reist rundt i Russland og Europa med sine DJ sets.

DJ Ivan-Ski er klar for å skape god stemning 9. september.

Ivan-Ski nyter å spille på Rick’s. Han gleder seg til fullt hus og god stemning.

– Jeg liker å spille mest Hip hop, House og EDM. På sesongåpningen skal jeg spille hip-hop-beats, dance hall, reggae og alt som gir god stemning.

– Musikken er veldig viktig for å få god stemning. Det er også viktig å se på folk hva de vil høre på og hvilken stemning de er i. Man bør prøve å følge rytmen til de på dansegulvet. Baren er veldig viktig også. Jeg tror det blir utrolig bra stemning 9. september.

– Jeg liker Rick’s. Det er et bra sted og gir meg mange muligheter til å vise meg fram som artist. Det er masse bra musikk her og de har et veldig bra lokale.

Ivan-Ski synes Rick’s har gjort mye for byen.

– De jobber hardt med å booke gode artister både fra Norge og utlandet. Rick’s har så mange muligheter; folk kan komme hit å ha det ordentlig gøy.

Ivan-Ski er godt kjent med utelivet her i Bergen.

– Jeg pleide å gå mye ute på byen før. Jeg sjekket ut flere utesteder og DJs. Bergen er ikke en så stor by, men utelivet her er utrolig bra. Man kan finne de beste utestedene her.

«Det lille ekstra»

NHH-studentene Mathilde Sørensen, Sofie, Isabelle Molander og Øyvind Sjaastad synes det er bra at Rick’s har gjort det lille ekstra for sesongåpningen. 

– Det virker som om Rick’s har gjort en ordentlig innsats for å få til det lille ekstra denne kvelden. De har flere artister og det virker som om det kan bli veldig bra. De har mer enn det de andre utestedene i byen kanskje tilbyr. Det virker som om de tar dette veldig seriøst og det tror jeg studentene responderer veldig på, sier Sofie til oss.

De har alle vært på Rick’s før og er enige i at det er en gjenganger for studentene å dra hit en kveld på byen.

– Det har blitt noen kvelder på Rick’s i løpet av semesteret, ler Sørensen.

– Det var ikke et veldig synlig utested for studenter tidligere, men nå virker det som om det har blitt utrolig populært blant studentene på NHH hvertfall, sier Sofie.

– Det har vist seg å være et ganske vellykket konsept det siste semesteret. Når det da lanseres en slik åpningskveld så blir det nok ekstra god stemning, sier Sjaastad.

NHH-studentene mener at Rick’s har vært et bra tilskudd til utelivet i Bergen.

– De har utrolig gode priser i baren! Noe som absolutt er veldig positivt for studenter, sier Molander.

– De spiller mye bra musikk på Rick’s. Det er utrolig bra at de har noe for enhver. De har jo fire ulike rom med forskjellig typer musikk. Så enhver person finner forhåpentligvis noe de liker. Så det er jo veldig positivt med Rick’s, forklarer Sjaastad.

– Jeg synes også det er veldig morsomt at man kan bytte på hvor man går gjennom kvelden også. Det kan variere for meg hva jeg vil høre på ut gjennom kvelden. Man er fortsatt på samme sted og kan møte vennene sine overalt, sier Sørensen.

– Skal dere på sesongåpningen da?

– Ja, vi må jo på åpningen, ler Molander.

– Vi skal nok samle en gjeng fra NHH på vorspiel og så ta kvelden litt som den kommer regner jeg med.

Hva skal skje fremover?

Denne høsten kan du blant annet glede deg til:

´Utenlandske artistbookinger hver uke.

HAGEFEST (Fredag i Rick`s Hage)

HJEMMEFEST (Større events i Rick`s Villa)

HUSFEST (Lørdager på hele huset)

HEMSFEST (hæla i taket hver lørdag)

JUNGELFEST (Slipp danseløven løs i Hiphop jungelen)

Det beste totaltilbudet innen klubb for unge på Vestlandet

Stand-up hver torsdag og fredag

DJ Manuel Moore

Det vil også være gratis inngang før kl 24:00 (100 kr etter 24:00). Fredagene er inngang gratis. Holdningen er avslappet som før og stemningen er lattermild helt til festlighetene kjører på. Aldersgrense er 22år, men har du studentbevis kommer du inn dersom du er over 20år.

Delta på åpningsfesten og få mer info her: https://goo.gl/VNZ4Jp

Følg Rick’s på sosiale medier for å få med deg nyheter, vinn konkurranser eller for å se takeovers fra artistene som besøker Rick’s!

Følg oss på Instagram: @ricksbergen

Lik oss på Facebook: Ricks

Legg oss til på Snapchat: Ricks.bergen

Legg til @ricks.bergen på snapchat for å få med deg hva som skjer, konkurranser med premier og annet sprell.

Besøk Rick’s nå i 3D: http://showcase3d.no/3d-model/ricks/skinned/

Kommentarer

kommentarer