TIDAL 1

TIDAL slår på stortromma i Bergen

Om to uker braker “TIDAL x BERGEN” løs på USF Verftet. En gruppe utvalgte norske artister, skal gi utsøkt smakebit av seg selv og sine vakre toner ekslusivt for TIDAL-brukere. TIDAL x Bergen 18.november er absolutt noe man bør få med seg. 

#Annonsørinnhold

Av:
Utetrend Redaksjon

– TIDAL ønsker å være noe mer enn ”kun” en musikkstrømmetjeneste. Vi inviterer derfor våre medlemmer til forskjellige typer live-musikkopplevelser, sier Stine Stangenes-Tellefsen i TIDAL til Utetrend.

Pssst, vi har fått tips om at i morgen slippes billettene – disse er gratis for alle TIDAL brukere og hentes i appen. Du kan prøve TIDAL gratis i tre mnd her.

TIDAL, til informasjon, er en strømmetjeneste hvor man kan streame musikk, se musikkvideoer i HD kvalitet og redaksjonelt innhold som intervjuer, spillelister og diverse samarbeid med artister. Tidligere kjent som norske WiMp før de ble kjøpt opp av den amerikanske artisten JAY-Z, og omdøpt til TIDAL.
Nå inviterer de altså til en særdeles musikalsk aften på USF Verftet 18.november. TIDAL ønsker å “gi noe tilbake”. 

Stadig mer omtalte “YLVA” er klar for TIDAL x BERGEN. Foto: TIDAL

Variert line-up
På denne talentspekkede kvelden kan vi forvente å se 
en variert norsk line-up med artister som: Mugisho, Ylva, EMIR, Store P og Leon Frick. En siste artist blir også avslørt veldig snart. 

Siste artist har sluppet noen veldig sterke singler som har gitt god frekvens på radio. Vi lover gåsehud av stemmen og lett rødme av sjarmen. Det å ha alle disse samlet på ett sted, på én kveld er rett og slett en gavepakke som vi er stolte over å kunne presentere til våre medlemmer, sier Stine.

Leon Frick er en av talentene du får oppleve under eventet på Verftet 18.november. Foto: TIDAL

Gode tilbakemeldinger på TIDAL x OSLO 
Når det kommer til stemning er det lovet en kveld fylt med solide musikkopplevelser.

– Ikke bare er dette veldig dyktige artister, men det er også en gjeng som behersker live-formatet til fingerspissene.
Publikum vil bestå av musikkelskere og med den kombinasjonen kan det jo bare bli fantastisk god stemning, forsikrer Stangenes-Tellefsen.

TIDAL x Oslo var en stor suksess og nå kommer det omsider til Bergen.

– Bergen er jo en veldig betydningsfull musikkby, så det er helt logisk for oss å legge arrangementet hit.

Siden dette er et arrangment for TIDAL sine medlemmer kan man få tak i billettene på TIDAL applikasjonen.

Gratis billetter

– Er du ikke allerede medlem kan du teste TIDAL GRATIS i tre månederMed dette tilbudet kan du da få tak i billetter kostnadsfritt. Første billettslipp er nærmere enn du tror, så følg med. Vi varsler på arrangementet på Facebook .

– Vi i TIDAL er opptatt av å fronte både gammel og ny musikk innenfor alle sjangre. Likevel har norsk musikk en spesiell plass hos oss, og på den fronten står det jo så bra til at det bare er å ta av seg hatten for nordmennene!

Stangenes-Tellefsen avslutter med å fortelle at de ønsker å være en tjeneste for de som virkelig bryr seg om musikk.

– Vår største inspirasjon er selvsagt artistene selv. Vi vil løfte dem frem, både musikken og hvem de er som artister, avslutter Stine.

Mer info, se facebookarrangementet:
Last ned Tidal gratis ved å klikke her. 

*I samarbeid med TIDAL.

#ANNONSE

Kommentarer

kommentarer