P&G2

– Vi må huske å heie på hverandre

Å drømme er en skummel ting. Fordommer, forskjeller og forventninger er noe som kan stoppe den modigste sjel fra å hoppe ut i det ukjente. Vi må omfavne ulikhetene som gjør oss unike og ikke la kritikerne være et hinder for å oppnå hva man virkelig vil.

#Annonsørinnhold

Av: Utetrend Redaksjon
Foto: Skjermdump fra P&G Olympics 2018 kampanjevideo

Alle har en drøm. Om ikke en drøm, har de hvertfall et ønske eller et håp om hva de vil gjøre med den tiden vi har her på jorda. Mange gir alt og mer til for å oppnå dette, men samtidig er det mange som ikke våger å følge drømmene sine. De har blitt fortalt at det er umulig. Om dette er på grunn av hvem de er, hvor de kommer fra, hvem de elsker, eller hva de tror på så er det én ting som er viktig å huske på. «Ingen kan fortelle deg at noe er umulig».

Så klisjé som dette er så er det noe sannhet som ligger i det. Ingen kan fortelle deg hva du har kapasitet til å gjøre. Det er det bare du selv som kan finne ut av. Ikke la fordommene og haterne knekke hvem du er og hva du egentlig vil.

Lyset i enden av tunnellen kan virke svakt og uoppnåelig, men det er da det er viktig at vi oppmuntrer og tror på hverandre. Ikke dømmer og frastøter. Mange vil hakke ned på andre for å hindre at andre oppnår suksess eller fordi de tror på overdrevne fordommer. Vær heller en del av endringen hvor vi heier på hverandre og ser grenseløse muligheter. En endring der fordommer er fremmed og alle kan føle seg frie til å være seg selv og dermed ha mot til å følge drømmene de kanskje har skammet seg over tidligere. Vi må rett og slett se hverandre gjennom kjærlige foreldres øyne. Alt det utrolige mennesker kan oppnå og har oppnådd allerede er noe å være stolt over uavhengig av hvor vi kommer fra og hvem vi er. Vi må ha troen på hverandre og løfte hverandre opp. Man kommer langt med å være et medmenneske.

P&Gs nyeste kampanje i forbindelse med OL 2018 handler om nettopp dette, sjekk ut deres video her:

 *I samarbeid med P&G

Kommentarer

kommentarer