30.11.17-10

En kveld for historiebøkene

Champagne, kyss og gode venners lag. Nyttårsaften er kvelden hvor vi alle takker for året som har gått. Man legger bak seg den dumme krangelen med venninna, den dårlige karakteren man fikk på eksamen eller at man har hatt et medlemskap på treningssenteret hele året uten å ha dratt dit én eneste gang. Denne kvelden handler nemlig om å ha det så gøy som overhodet mulig før man tar i mot et helt nytt år hvor vi alle får en ny sjanse.

#Annonse

Av: Utetrend Redaksjon
Foto: Daniel Christoffersen

I 11 år har vår kjære Jacob Aall sørget for at alle feststemte sjeler har et sted å være på denne praktfulle aftenen. Det har blitt en kjær Bergenstradisjon som de selvsagt i år også skal duke opp for.

– Hvert år stiller Jacob Aall med å arrangere stor nyttårsfest. Det har blitt en veldig suksessfull tradisjon å skåle inn året oppe på taket hos oss, forteller restaurantsjef Maren Bjelland (venstre i hovedbilde).

Dette året er det et ekstra lite kick som skal sørge for at kvelden blir så magisk som mulig. I år inviterer Jacob Aall til maskeradeball!

– Vi ville lage noe som var ekstravagant og noe som passer den typiske nyttårsholdningen, men også med mye mystikk. Lokalene vil bli pyntet til randen og i kombinasjon med musikken og maskene håper vi på at det blir en minneverdig kveld.

Med inspirasjon fra maskeradeballet i Venezia, Carnivale di Venezia, skal de store lokalene pyntes med det ene og det andre for å sikre at vi får en aften vi sent vil glemme.

– Maskeradetema passer godt med alle festantrekk. Det er lett tilgjengelig og så er det ganske spennende at man ikke kjenner igjen folk med det første.

Bli med å feir med Jacob Aal: https://www.facebook.com/events/132878560707325/

For å virkelig få en storslagen fest må man jo ha musikk. Her har Jacob Aall booket to fete karer fra Bergen som skal være med å sette stemningen for det nye året. DJ OBLA og DJ SPELLEMANN har mange kort oppe i ermene og vil garantert ta oss alle med på en KUL-tur. I tillegg til det slår de til med en live saksofon!

– Saksofon er alltid utrolig gøy og en stemningsgaranti. Det er også litt mer visuelt gøy. Vi kjører DJ Spellemann og DJ OBLA sammen med Einaras SAX. Det er en mektig kombinasjon.

Disse festene har i alle år hatt stor suksess. Bjelland mener at det har både med erfaring og lokalisering å gjøre.

Vertene Medi Salehi og Søren Jensen ser frem til en storslagen aften.

– Vi er et utested som er godt etablert i Bergen. Vi har vært her i mange år og alltid sørget for å arrangere mange hyggelige arrangementer. Vi har lyktes med å opparbeide oss et rykte om at vi arrangerer gode fester. Det er også et veldig bra lokale. Det er åpent og mange plasser å sitte.

I år er det også flere som mener at maskeradetema ikke er en dum idé. Dette er likevel noe Jacob Aall tar lett på.

– Det er gøy at det vi gjør er noe som andre vil etterligne. Vi liker å være innovative og gjøre nytt og annerledes så det er bare gøy at andre steder ser opp til oss og prøver å etterligne.

De vil likevel understreke at folk burde komme til de fordi de kan garantere en ekstravagant feiring med god kok.

– I tradisjonen tro duker vi for et godt arrangement. Årets tema er veldig spennende og mystisk. Vi har to veldig gode lokale musikere som skal holde kvelden i gang og ikke minst en dreven kar på saksofon. Det skal bli en veldig god fest.

  På nyttårsaften skal man kose seg gløgg i hjel, det skal bli en minneverdig nyttårfeiring som går til historiebøkene.

Er du og din kjære også blant de som elsker å kle seg opp i sine fineste klær da kan du være heldig å vinne 3000kr som kan bidra til å gjøre kvelden til den beste på en lang stund fremover. Det er nemlig slik at det best kledde paret vinner et gavekort på 3000kr som kan brukes hele den kvelden.

Vi gleder oss og skal definitivt kle på både maske og kjole for å skåle for året som har gått med Jacob Aal. Masken er også viktig å huske på da det er fri inngang med maske.

Hvis du er en av de som mener at hver dag er en fest og ikke klarer å vente til nyttår, frykt ikke! Jacob Aall holder nemlig åpent før og etter nyttårsaften.

Bli med å skåle det nye året inn med Jacob Aal

Reserver ditt bord i dag: Et begrenset antall bord vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling. Send mail med forespørsel til bergen@jacobaall.no Merk mailen med: NYTTÅRSAFTEN BORD

Bli med på Ugly Christmas Sweater Party 2. Juledag 

Lik Jacob Aall på Facebook: https://www.facebook.com/jacobaallbergen/

Følg de på instagram: @jacoballbergen

Kommentarer

kommentarer