PicMonkey Collage-3

Bergens Moteguruer på Instagram

Vi har tatt en prat med 4 kule instagrammere fra Bergen som har en unik og spennende stil som vil inspirere deg. Vetle, Sofie, Marita og Malene har alle en stil som skiller seg ut fra mengden, la deg inspirere av deres kule instagramprofiler og hør deres best tips .

Skribent: Stine Mari Stange
Hovedbilde: Via instagram

Vetle Nerem  – @entusi_astma

Eier av foto: Vetle Nerem

Hvor henter du inspirasjon fra?

– Jeg henter inspirasjon fra mange steder som magasiner og venner, men i det siste har det blitt mye Instagram. Brukere som påvirker meg mest er Luka Sabbat, Louis Rubi og Avanope.

Hvordan ville du beskrevet din egen stil?

– Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive stilen min, men hvis jeg må så vil jeg si at den er eksperimentell. Jeg liker å prøve nye ting og utfordre grensene mine, så prøving og feiling beskriver stilen min ganske godt.

Hvor liker du best å handle i Bergen, og hvorfor?

– En ting jeg savner i Bergen er flere brukt/vintage butikker, men hvis jeg skal handle noe drar jeg så og si alltid på Pepper. Pepper har en stilren butikk, og man finner merker man ellers ikke finner i Bergen. Ellers er LOT333 verdt å sjekke ut, og Fretex vil alltid ha mye gull.

Hva har du på deg når du føler deg absolutt best?

– Jeg føler meg absolutt best når jeg har på meg en blanding av designer og brukt. Jeg er veldig glad i en balanse mellom disse og jeg syntes det er veldig viktig å støtte unge, kommende designere. For tiden bruker jeg mye bukser og skjorter som er oversized sammen med ett eller to statement-pieces. Jeg vil vel si at jeg liker best et outfit der jeg er usikker på et plagg eller to.

Hva er dine beste tips til noen som ønsker å skille seg ut i klesveien?

– Det eneste tipset jeg egentlig har er å alltid utfordre komfortsonen din. Jeg tror ikke det er mulig å finne sin egen stil eller skille seg ut hvis man ikke tør å ta sjanser. Hvis du ender opp med å bli kritisert av folk som kler seg som alle andre, så vet du at du har gjort noe riktig.


Marita Knudsen – @maritaknudsen

Eier av foto: Marita Knudsen

Hvor henter du inspirasjon fra?

– Over alt! Både fra mennesker jeg ser på gaten, Instagram, filmer osv. Spesielt dilla på 90-talls filmer for tiden.

Hvordan ville du beskrevet din egen stil?

– Leken, dynamisk og stilren.

Hvor liker du best å handle i Bergen, og hvorfor?

– Favorittene er Høyer, Vrimmel og diverse bruktbutikker (Fretex, Paulina Vintage ol.). Liker å mikse dyrt/billig med gammelt/nytt.

Hva har du på deg når du føler deg absolutt best?

– Et par highwaist jeans og freshe heels, alltid en sikker vinner.

Hva er dine beste tips til noen som ønsker å skille seg ut i klesveien?

– Å bruke snitt og farger som er annerledes enn det man ser hver dag. Tørre å ikke bry seg om hva andre mener!


Sofie Årnes – @sofieaarnes

Eier av foto: Sofie Årnes

Hvor henter du inspirasjon fra?

– Jeg henter inspirasjon fra overalt. Fra Instagram til mannen i gata. Min favoritt på Instagram er danske @Josefinehj, check her out!!

Hvordan ville du beskrevet din egen stil?

– Syntes det er vanskelig å sette stilen min i en ”bås” da den er veldig variert. Jeg kler meg alltid etter humøret og planlegger aldri antrekk dagen før. Om jeg skulle beskrevet stilen min vil jeg si at den er en blanding av classy og edgy, men med en tvist. Jeg legger gjerne til elementer andre kanskje ikke ville tenkt på. Jeg er heller ikke redd for å fargelegge utenfor strekene for å si det sånn. Syntes det er kjempekult om stilen min og bildene jeg deler i sosiale medier kan være med på å inspirere andre.

Hvor liker du best å handle i Bergen, og hvorfor?

– Jeg handler selvfølgelig mye klær på Høyer (hvor jeg jobber). Samtidig er jeg veldig glad i det å kunne kombinere dyrt og billig, så jeg er også veldig glad i trend avdelingen til H&M i Bergen. Det skal sies at jeg shopper mest på nett. Jeg har en heftig jakke fetisj, og er alt for glad i dyre jakker og sko. Syntes dessverre utvalget på sko i Bergen er dårlig.

Hva har du på deg når du føler deg absolutt best?

Gucci. Punktum, haha.

Hva er dine beste tips til noen som ønsker å skille seg ut i klesveien?

– Jeg ville ikke brydd meg så mye om å skille meg ut nødvendigvis. Finn din egen greie, det viktigste er at du trives med det du går med. Det verste er å se noen som ikke er komfortabel i sin egen stil. Vær deg selv.


Malene Nessøy – @malenenessoy

Eier av foto: Malene Nessøy

Hvor henter du inspirasjon fra?

– Over absolutt alt, men kanskje mest på Instagram. Følger masse forskjellige profiler og snapper opp små detaljer derfra egentlig.

Hvordan ville du beskrevet din egen stil?

– Laidback. Jeg er ikke så fan av å ”pynte meg”, men jeg doller meg opp på min måte. Skoene betyr nesten alt syntes jeg, har ikke telling på hvor mange jeg eier. Jeg kler meg etter skoene. Også må jeg ikke glemme pungen, den er alltid med – festet på en eller annen måte på overkroppen, hehe.

Hvor liker du best å handle i Bergen, og hvorfor?

– Handler generelt veldig lite i Bergen, men dersom jeg gjøre det så er det som regel på Tennis, Regn, LOT333, Weekdays, Urban osv. Også Fretex, elsker vintagebutikker. Der er jeg ofte å handler, sikkert en gang i uken!

Hva har du på deg når du føler deg absolutt best?

– Noen freshe joggesko, en løs kort bukse som jeg helt sikkert har klippet opp selv, longsleeve, tynn bomberjakke-isj, fletter og pung.

Hva er dine beste tips til noen som ønsker å skille seg ut i klesveien?

– Okey, dette er veldig klassisk, men ikke prøv å være noen andre. Tørre å være litt annerledes. Alt er lov! Ting blir jo en trend av en grunn, ikke sant.

Kommentarer

kommentarer