unnamed

Twitterkongen tilbake i nytt landskap

Bergens nyeste musikalske tilskudd er kanskje bedre kjent som @DenSorteKlumpen på Twitter. Han har hatt et stort følgerengasjement opp gjennom årene og nå er twitterkongen tilbake i nytt landskap under aliaset, Rvlph Foreign.

Av: Maria Sung Ae Lervik
Foto: Lisa Viktoria Tatiana

Benny Daniel Serukamba bygger sine egne pyramider og skriver sine egne hieroglyfer. Nå trår han inn i nytt terreng med sin første singel, ”Drama”.

Rvlph Foreign er egentlig bare et gøy ordspill som handler om at jeg er en flyktning som har vokst opp i Fana. Men man kan alltids dra metaforen dypere da den handler om det å være annerledes, forteller Serukamba.

23-åringen har ladet opp i fire år, før han denne helgen slapp sin første singel, produsert av Galexy. Rvlph Foreigns shout out-runde går til Galexy og Omar som har hørt han snakke om å ville slippe singel i fire år.

– Galexy og kompisen min, Omar (Blvck O), har begge fungert både som mentorer og storebrødre for meg. Omar har både motivert og inspirert meg, i tillegg til å introdusere meg for Galexy, forteller han.

”Det er viktig å bygge broer for å danne seg en grunnmur”

”Drama” handler om et ønske om å bygge broer i stedet for å havne i uvennskap, både på hjemmebane og i det musikalske universet. Serukamba forklarer at låten er en slags påminnelse til seg selv om akkurat dette.

– Jeg har lyst til å være en del av et miljø hvor man bygger hverandre opp. Det er viktig å bygge broer for å danne seg en grunnmur.

En følsom klovn med vinger

Det musikalske uttrykket til Rvlph Foreign, beskriver han selv som urban, melodiøs hip hop med innslag av R&B. Som artist og person beskriver han seg selv som ”en følsom klovn med vinger”, eller ”han energiske som alltid ser etter en anledning til å le”.

Han ler ofte av Dag Sørås morsomheter.

– Dag Sørås er en kar som tør å si ting som ikke alle tør å si. Jeg beundrer slike folk, men er selv forsiktig med å uttale meg om ting jeg ikke kan så mye om. Derfor kommer også låtene mine til å handle om min egen historie, basert på egne erfaringer.

Inspirasjon får han fra en gjeng mennesker han beskriver som fargerike, kjærlige og høylytte. Øverst på listen av disse inspirasjonskildene troner Serukambas mor.

Listen av artister han kunne tenkt seg å samarbeide med i fremtiden er lang. Det nevnes blant annet Chris Brown, PARTYNEXTDOOR, og Ty Dolla $ign. Tekstene hans er så langt engelske, men skulle han samarbeidet med en norsktalende artist går skap-amerikanerens tanker til artister som Arif, Unge Ferrari, Snow Boyz og Store P.

Det ryktes at vi kan forvente en EP i løpet av tiden fremover, men mer vil ikke Serukamba røpe enda.

Så langt kan vi melde at musikken til Foreign er mat: mer konkret lasagne.

– Cuz your boy got layers, ler Serukumba.

Kommentarer

kommentarer