30.11.17-12

Utetrend besøker regnbuen

I Utetrend liker vi å anerkjenne brilliante kunstnere. En av de som fortjener litt ekstra oppmerksomhet for tiden er Ståle Gerhardsen. I begynnelsen av februar hadde utstillingen hans «Double Rainbow» åpning på Galleri Geo. Dette er kunstverk som krever å bli lagt merke til og vi gir dere en deilig smakebit.

Skribent: Maren Myrseth
Foto: Daniel Christoffersen

Ståle Gerhardsen er en talentfull billedkunstner som like gjerne maler på vegger og fasader som på lerret. Dobbelutstillingen “Double Rainbow» er to separate utstillinger fordelt på to byer; Bergen og Oslo. Utstillingen består av store originalarbeid på lerret, silketrykk og skulpturer.

«I Oslo holder jeg det litt mer gate og beveger meg mot en skitten variant av veggmaleriene jeg lager, så her får gatekunstneren i meg noe å herje med. I Bergen er det det maleriske som er i fokus.» – skriver Gerhardsen på nettsiden sin (staalegerhardsen.com).

Han drar også inn Urban dictionarys definisjon av «Double Rainbow».

Intense joy, coupled with extreme emotional shifts; an experience equal to an orgasm OMG, it’s a full on complete double rainbow all the way across the sky!

Gerhardsen mente denne beskrivelsen var ganske så passende og vi er helt enige. Du kan jo sjekke det ut selv.  Utstillingen er åpen hver dag frem til 17.februar!

“Forbuden frukt”, “Sam” og “men”

 

“På vei”, “Alt går over”, “Rolig bare”, “Tegn på alt. Alltid” og “Jeg teller”.

 

“Utstråling” og “Tegn på alt. Alltid”

 

“Arv”, “For sikkerhets skyld” og “Gjennom nøkkelhullet”

 

“Utstråling”

 

“Ingenting her. Ingenting der”

 

“Never not fighting” og “Uansett”

Absolutt verdt å ta turen! Vi anbefaler!

Kommentarer

kommentarer