Cover

Utetrend tester lunsj med foodora

Foodora har skjønt det. Den appbaserte matleveringstjenesten er på tilbudssiden med tjenester man rett og slett ikke vet at man trenger, før de står på trappen din med en sushipose i ene hånden og en cola i den andre. Denne uken fikk Utetrend gleden av teste lunsj med de reddende englene i signalrosa uniform.

#Annonsørinnhold

Tekst og foto: Utetrend redaksjonen

Fodoora samarbeider med over 200 restauranter i Oslo, Bergen og Stavanger. Etter foodoras inntog i Bergen by, har de allerede alliert seg med byens beste spisesteder. Nå kan du altså få favorittmaten fra favorittrestauranten levert rett hjem på døren, alt ved hjelp av noen få tastetrykk i foodora-appen.

Et typisk scenario for den travle og matglade bergenseren er tidsklemmen og ikke minst: hva skal man spise, hvor og når? Helst hjemme, “men jeg lager da ikke like god mat som på restaurant?”, og du har en 30 til 40 minutters tidsmargin på å få smekket sammen en brukbar lunsjrett og komme deg tilbake på jobb eller skole. I slike tilfeller er foodora din nye allierte. Vi har derfor, med ledetråden “god lunsjrett” i bakhodet, testet noen av våre favoritter i Bergen med foodora.

Don Pippo

Alle rettene vi har testet er å finne i foodora-menyen.

For en uformell lunsjdate hjemme, tenkte vi at mat fra Don Pippo måtte være tingen. Valget falt på retten “Pinada”, for vi hadde tross alt en date vi skulle imponere. Det føltes passe avslappet, da Pinada er typisk gatemat fra i Italia. Enkelt å spise, med surdeigsbrød, spekemat fra Ask gård,varm Brie de Maux, urtesalat og syltet løk. For å imponere litt ekstra toppet vi det enkle, men fancy måltidet vårt med en open source cola fra Nordnes. Om noe annet skulle friste, består foodora-menyen deres blant annet av hummus og ulike varianter av surdeigsbrød med spennende toppinger, levert rett hjem på døren!

Se menyen til Don Pippo her.

Pygmalion

Hos Pygmalion kan du velge mellom deilige pannekaker og saftige burgere.

Eksamenstiden nærmer seg, og vi ser oss nødt til å forberede oss på best tenkelige måte. Hvordan får man best mulig mat, raskest mulig levert oppe på studentsenteret? Vi fant fort ut at foodora var en rask løsning der også. En vegetarburger fra Pygmalion er midt i blinken når hjernen skal jobbe på høygir over lengre perioder. Vegetarburgeren på foodora-menyen består av linser, hummus og sweet chili og serveres med Pronvecepoteter og aioli. Inne i fodoora-appen kan man velge blant smakfulle pannekaker og burgere.

Se menyen til Pygmalion her.

Bien Centro

Visste du at du kan hente maten din selv med pick-up, om du bestiller gjennom foodora-appen?

Bien-kjedens ferskeste tilbud i Nordahl Bruns gate byr på skatter fra det italienske kjøkken. Skal det være en napolitansk pizza med langtidshevet deig? Vi anbefaler en Margeritha, med tomat, mozzarella og basilikum. En av verdens mest populære pizzarvarianter!

Visste du at du kan hente maten selv med pick-up, om du bestiller gjennom foodora-appen? Da er maten klar til du skal hente den, også slipper man kø og å betale ekstra for levering.

Se menyen til Bien Centro her. 

Madam Felle

Vi var i greasymood og følte for en saftig burger. At vi hadde vært litt sunnere tidligere på dagen, gjorde at vi følte vi fortjente denne 160 grams bacon cheeseburgeren med tomat, salat, rødløk og bbq aioli, som serveres med ovnsbakte poteter. Det hadde heller ikke skadet å få denne syklet hjem på døren, litt utpå morgenkvisten en sliten søndag. Inne i appen får man gjort dette på et blunk!

Se menyen til Madam Felle her.

Fish Me

Fish Me har mange gode kombinasjoner av sushi på foodora-menyen.

Vi i Utetrend har som regel en ganske lett servering på redaksjonsmøter, men av og til ønsker vi å gjøre litt stas på hverandre. I slike tilfeller har veien vært kort til foodora-appen og Fish me restauranten. En medium boks med ulik maki og nigiri er perfekt som fingermat på møter. Det gjør ikke saken verre at maten blir levert direkte til møtestedet, klar til servering. Føler vi for å skjemme hverandre ekstra bort, hiver vi gjerne på noen cola i samme slengen. Så enkelt, og så godt.

Se menyen til Fish Me her.

Fit me

Hos Fit me har de skjønt hvordan man setter sammen en spennende og smakfull lunsjmeny. På dager hvor man føler man har gjort seg fortjent til det lille ekstra, har Fit Me en rett som passer perfekt. Retten har fått navnet Kylling & søtpotet, og er, som navnet tilsier, en rett bestående av kyllingfilet med grønnsaker, søtpotet, nøtter, hjemmelaget tomat og ingefærchutney. Vi tenkte at en slik rett burde gjøre susen i lunsjen på kontoret. Enkel å spise, og med en ingrediensliste som forer både hjernen og magen.

Se menyen til Fit me her

 

Foodora har åpningstider mellom 11:00-22:00 (varierer i helger). Du kan også bestille middag og overtidsmat med foodora, se alternativer på nettsiden.

Har du en venn som ikke har testet foodora enda? Verv en venn i appen og gi han/hun 100 kroner i rabatt på sin første bestilling, og få 100 kroner rabatt på din neste foodora-bestilling.

 

Kommentarer

kommentarer