1521478659078

Vårens trender fyller Bergens gater

Det begynner sakte men sikkert å nærme seg varmere tider her i Bergen. Gatene blir fylt med glade ansikter og fargerike plagg. Vi har tatt en titt på noen av byens kuleste Instagramprofiler og funnet ut hva de ønsker å se mer av utover våren.

Av: Stine Mari Stange

Store røde skjerf

Inne på profilen til vakre Maria Dønnestad (@mariadonnestad) var det friske og fine bilder i alle slags farger. Her var det flere bilder som skilte seg ut, men sørlandsjenta kunne selv bekrefte at røde skjerf har kommet for å bli!

Foto: Maria Dønnestad

Blomster- og dyreprint

Vi tok en liten prat med den moteriktige butikken Ganni (@gannibergen) som ligger i Strandgaten om hvilke trender vi kommer til å se mer av utover våren. De mener vi blant annet kommer til å se sterke farger fremover, som f. eks oransje, i tillegg til mykere farger som en lys gullfarge og en kaldere blåfarge.

Når vi ser på den nyeste kolleksjonen deres er den sterkt preget av blant annet blomsterprint både på klær og tilbehør, men også leopard/dyreprint.  Noe man helt klart burde skaffe seg.

Foto: Stian van der Meeren

Denim on Denim

Når vi tok en titt på profilen til den kule Bik Bok-jenta Lise Emilie Zosa Johannesen (@emilizosa) finner vi flere forskjellige stiler som kommer til å prege motebildet fremover. Hun mener blant annet stilen med ”denim on denim” har kommet for å bli, noe vi er helt enige i!

Foto: Lise Emilie Zosa Johannesen

Sterke farger

På profilen til den stadig voksende vintagebutikken Paulina Vintage (@paulinavintage) oppdaget vi et hav av forskjellige plagg vi ønsker oss.

Butikkeieren selv mener i, i likhet med Ganni, at sterkere farger har kommet for å bli, men også noen mykere farger. Du skal ikke se bort i fra at fargene også kan komme i uvanlige kombinasjoner. De du burde spesielt merke deg er lilla, grønt, rødt og rosa.

Liker du en mer eksotisk stil har du flaks, Juliet sier vi vil se klær inspirert av Østen. Blomsterprint og volanger er også noe hun mener kommer til prege motebildet fremover, samt sporty og sassy plagg med mye skuldre.

Foto: Juliet Balgobin

Kommentarer

kommentarer