Bilde1

3 kule ting du trenger i Bergen – Reklame

Det er en ingen hemmelighet at Bergen kan være både våt og kald, da er det selvfølgelig viktig å kle seg riktig. Det er derimot ikke kun det som er viktig, men man vil jo også være fin og moteriktig. Den beste måten å være både fornuftig og kul på samme tid er å kjøpe kvalitetsplagg og tilbehør du kan bruke nesten når som helst. Ved hjelp av Klarna sitt tilbud ”Smooth payments” er det fullt mulig å skaffe seg det du trenger allerede i dag!

ANNONSE

 Hvis du velger å bruke Klarna sitt tilbud får du ikke bare muligheten til å enkelt og trygt skaffe deg de mest nødvendige ting i dag, du kan også utsette eller sette betalingen på ”snooze”, samle alle beløpene dine på ett sted og alltid føle deg trygg når du handler på nett.

 Flotte sekker i god kvalitet

Du har sikkert sett mange kule sekker rundt omkring i byens gater. En sekk i god kvalitet et både smart og moteriktig både til skole og fritid. Finn deg en fresh sekk som tåler litt regn og du er klar for en våt og fin dag i Bergen. Både Rains og Day Birger et Mikkelsen har gode alternativer.

Varme gensere med høy prosent av ull

Ofte trenger man en ordentlig ullgenser for å holde seg både varm og fin hele dagen. For at genseren skal være varmest mulig er det viktig å se på hvor mye ull det er i den, dette kan ofte koste mer, men man får et kvalitetsplagg.

Fargerike regnjakker

Å ha en stilig regnjakke i en av regnbuens farger kan bidra til å lyse opp en hel dag. Velg en som tåler både regn og vind fra for eksempel Ilse Jacobsen, Didrikson eller Helly Hansen.

Sjekk ut Klarnas kampanjevideo under!

 

Annonse i samarbeid med Klarna

Kommentarer

kommentarer