1523803268789

Stil i gaten

Det er ute i gatene man ofte finner den største inspirasjonen. Folk kler seg i alle regnbuens farger og man kan oppdage helt unike stiler. Vi tok oss en tur ut i Bergens gater for å finne noen kule folk med en inspirerende stil.

Av: Stine Mari Stange

Isabelle, 18, Bergen @ikke_jezebel

Sjalet fra H&M – Skoene fra Puma – Frakken er kjøpt på en vintage butikk i Aalborg

Hvor henter du inspirasjonen fra?

 – Jeg henter inspirasjon fra forskjellige folk rundt om i gatene. Også har jeg funnet utrolig mye inspirasjon fra gamle bilder av min mor, rett og slett i gamle familiealbum.

Maylen, 23, Oslo @maylenjohansen

Veske fra Zara – Skjerf er kjøpt brukt – Bukse fra Monki – Sko fra Bianco

Hva er dine beste tips til noen som ønsker en mer unik stil?

– Først og fremst burde man bruke mer farger, det sier litt om personligheten din. Det er selvsagt fint med svart og hvitt, men farger kan vise mer om hvordan du er som person. Jeg liker for eksempel å bruke grønt siden det fremhever de grønne øynene mine.

Adina, 20, Bergen @adinalars

Sko fra Tennis – Jakke fra London

Hva syntes du om gatemoten i Bergen?

– Jeg syntes den har bevegd seg i en positiv retning den siste tiden, hvor flere og flere kommer litt ut av komfortsonen sin, det er kult! Dessuten er jeg glad i å kle meg litt avslappet med noen kule sneakers, så liker veldig godt at den stilen er populær.

Rim, 19, Bergen @rimbitar og Jeanett, 26, Bergen @jeanettesundoy

Både Rim og Jeanett har på klær fra By Malene Birger.

Liker dere å skille dere ut i klesveien?

– Ja, så absolutt! Det er viktig å følge sin egen vei, også er det jo veldig gøy å gå med noe som absolutt ingen andre har.

Hvor liker dere best å handle i Bergen?

– Vi jobber jo begge på By Malene Birger her i Bergen, så det er en soleklar favoritt. Det er også veldig mye fint å finne i multi brand butikken Ane Blich House, der finner man merker som Ganni og Samsøe & Samsøe.

Sjekk gjerne ut instagramprofilen til butikken @bmb_store_bergen.

Kommentarer

kommentarer