Bergenfest_antrekk_hovedbilde

Festivalmote på Bergenfest

Fram til væromslaget var det mange kule antrekk å se på Bergenfest. “Høststormen” har nok gjort at funksjonelt regntrekk og goretex, blir den foretrukne festivalmoten. Bergenfest er jo er ikke Coachella. Så det var kanskje ikke så rart at det var lite croptopper og bohemske heklekåper å se på plenen.

Av: Christine Hetland

To dager med opplett, før himmelen åpnet seg. Egentlig godt gjort for å være Bergenfest. År etter år står folk tett i tett iført regnponcho. Utetrend fikk heldigvis anledning til å snakke med folk, som hadde klart å kombinere sommerlig, varmt og særegent. En perfekt oppskrift på festivalantrekk, som tar hensyn til skiftende vær.

Rosa leopardmønster.

Anna-Stina Åkersson var en solstråle i rosa strikkegenser med sorte og hvite leopardprikker. Den varme genseren var kombinert med en sort boyfriend bukse, med hvite sømmer. Sokkene hentet opp rosafargen i genseren. Gøye sokker er alltid en vinner! Med festivalriktig tøypose, hårbånd og kule joggesko så Anna-Stina helt fantastisk ut.

Solstrålen Anna-Stina Åkersson.

Rød blazer.

Linn Maren Omdal Strandenes hadde en stilfull tolkning på festivalmoten. Hun holdt varmen, samtidig så hun «superfresh» ut. Blikkfanget var en rød blazer over et luftig tyllskjørt og en varm genser i marineblå. Tilbehøret var en festivalriktig tøypose og kule brune skinnsko med “chuncky” hel. Håret hang løst over skuldrene, sammen med tilbehøret fikk det ellers ganske formelle antrekket et «laidback» uttrykk.

Stilfulle Linn Maren Omdal Strandenes.

Urban gårdsstil?

Helena Belien har en helt unik stil. En spennende og urban gårdsstil, om det går å si. Utenpå en blå kjole, med lommer, hadde Helena en grå og hvitmønstret tradisjonell strikkegenser. Det ytterste laget var en detaljrik bomberjakke i militærgrønn. Fargeskalaen er på den kalde siden og brytes med brune skinndetaljer i sekk og caps. Unikt og kult sammensatt.

Kule Helena Belien.

For å oppsummere Bergenfest sitt svar på festivalmote, preges den i likhet med annen festivalmote av spennende og uvanlige kombinasjoner. Festival er en anledning der en kan skille seg ut. Trenger du tips, så er strikkegenser en sikker vinner selv om sommeren, kult, casual og du holder varmen utover kvelden.

Kommentarer

kommentarer