Artikkel_H&S_hoved

Hvor skal du se fotball VM 2018? Reklame

Det braker løs i byen mellom de syv fjell. Fotball-VM, folkefest og glade fotballfans vil fylle opp Bergens barscene. I den anledning har Utetrend i samarbeid med Head & Shoulders, undersøkt hvor folk kan få med seg kamper, og feire med likesinnede fotballentusiaster. Vi har kommet fram til tre forskjellige alternativer. Nå blir det fotballfest!

Av: Redaksjonen i Utetrend

Du kan varme opp til VM med å se denne videoen fra Head and Shoulders.

Med frisyren på stell er det bare å dra en tur på byen for å se kampene. Det er der du får kjenne på den virkelig gode stemningen under verdensmesterskapet. Så hvor skal du se fotball VM i 2018?

Dark & Stormy

Vil du kombinere det nærmeste et utested i Bergen kommer til «syden» med fotball? Da kan du ta turen til Dark & Stormy. Her kan du sitte i den tropiske bakhagen under tak og varmelamper. Du kan eksempelvis nyte en digg Mai Tai fra spiselige sugerør. Dark & Stormy byr på tropisk god stemning, både ute og inne.

Sommerkvarteret

For studerende fotballentusiaster er sommerkvarteret et godt valg. De arrangerer fotballfest i kjent studentstil og det oppfordres til å samle vennegjengen for å fylle opp langbordene. Her kan du ta med deg kollokvien på en skikkelig fest. Så popp champisen og nyt en velfortjent sommerferie, i godt lag på sommerkvarteret.

Fotballfeber 2018

Dette er Bergens største fotballfest utendørs. Første Fotballfeber var en suksess i 2016 og gjentas i år på Tollbodallmenningen. Alle er velkommen og arrangementet er gratis. Kampene vises på en enorm, 55 kvm storskjerm, som er vanskelig å overgå. Fotballfeber rommer 4000 sitteplasser og blir en skikkelig folkefest, særlig hvis solen titter fram.

(I samarbeid med Head & Shoulders.)

Kommentarer

kommentarer