8b24800b-5745-45f8-bcee-eadaabb36eef

Ulver på tinget og hårkast i slowmow. Gelt-videoen er ute!

L.U:N.A Music , MYRA og Hiboux har gått sammen i den fete sommerlåten Gelt. – Gi meg noen penger, synger L.U:N.A og MYRA i den helt nye videoen, filmet av nisju! 

Skribent: Christine Hetland.

FOTO: L.U.N.A. X MYRA pressebilde.

Med “big dick energien” på plass synger L.U:N.A og MYRA  –gi meg noe gelt, gi meg noe penger! Garantert flere som kjenner relevans til budskapet på slutten av sommeren, når mye av feriegeltene er brukt opp.

I starten av videoen sitter L.U:N.A på trappen ved skateplassen på Gulatinget med jenteklikken hun kaller hennes ulver. De er utstyrt med vanngevær og skateboard når de ruller inn…

Sjekk ut videoen her:

Musikkvideopremiere: L.U:N.A X Myra – Gelt

Musikkvideopremiere på L.U:N.A Music X MYRA X Hiboux sin deilige sommerlåt "Gelt"! 💵 Sjekk ut videoen her! 💥 Filmet av nisju!

Slået op af Rubato.no i Torsdag den 26. juli 2018

 

Når MYRA dukker opp til verset sitt gjør hun det ordentlig. I jeansshorts og singlet går hun inn i videoen med en selvtillit alle kan misunne. Hårkastet hennes er så imponerende i slowmow at det kan sies å være videoens høydepunkt – Raaahhh!

Sjekk ut videoen for nisju imponerer igjen. Bli inspirert, dans på taket et sted. Det ser ut som taket til bystasjonen kan huse et lite sommerrave.

Kommentarer

kommentarer