30.11.17-34

Biffglede og høy kvalitet

I 17 år har Big Horn Steakhouse gledelig servert bergenserne saftig biff. Det spiller ingen rolle om du liker den rå, medium eller well done. Menyen har definitivt noe som får fram biffgleden.

#Reklame

Av: Utetrend

– Hemmeligheten bak å kunne drive så lenge som Big Horn har gjort, er å lytte til kundene. Gjennom et godt samarbeid med kollegaer og gjester har vi klart å utvikle en fantastisk atmosfære og et godt miljø, forteller den smilende restaurantsjefen Angela Mejia.

Big Horn Steakhouse skiller seg ut. Restauranten er innredet etter inspirasjon fra det ville vesten og to store oksehorn rammer inn hovedinngangen.

Et unikt inngangsparti.

Kvalitet

Restaurantsjefen forteller at de har fokus på gode råvarer. Big Horn bruker utvalgte kjøttstykker og grønnsaker av høy kvalitet. Prisene er deretter, men de har også billigere alternativer på menyen. Noe for alle, med andre ord.

– Alle våre gjester kan velge noe innenfor sin prisklasse. Det viktigste er at vi ønsker å tilby våre gjester de beste norske produktene på markedet. Vi plukker nøye ut alle råvarene og setter kvalitet først, forteller Meija. 

Bearnaisesausen er perfeksjonert og på menyen finner du også andre faste innslag som spareribs, tigerreker og kyllingfilet med salat. På dessertmenyen finner du klassikerne Oreo Dream og Rockslide Brownie.

Perfeksjonert biffopplevelse.

Gleder seg over gjestene

Big Horn Steakhouse vegrer seg ikke for kritikk, men de ser på det som en mulighet til å bli enda bedre på service. 

– Etter 17 år i Bergen har det uunngåelig kommet noen mindre positive tilbakemeldinger, men dette mener vi er nyttig, sier Meija.

– Konstruktive tilbakemeldinger er en del av hvordan vi utvikler oss. Vi ønsker jo å bli best i markedet og tar derfor imot all tilbakemelding med et smil, fortsetter restaurantsjefen. 

Og et smil er du garantert på Big Horn, de sprer biffglede og setter pris på gjestene sine: både faste, nye og turister.

– Vi har mange turister som kommer innom og vi holder mange selskap og arrangementer i selskapslokalet vårt. Det synes vi er veldig hyggelig fordi vi liker å ha mange ulike mennesker på besøk, sier Meija.

Alle er velkommen!

Avslutningsvis kommer restaurantsjefen med en hyggelig melding:

– Jeg vil gjerne avslutte med å si: velkommen er du alltid! 

Lik Big Horn Steakhouse på Facebook: Big Horn Steak House Bergen

Kommentarer

kommentarer